Antena Meniu Search
x

Jocul online BALENA ALBASTRĂ face în continuare victime! Doi adolescenţi s-au SINUCIS, aruncându-se de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău (VIDEO)

Doi adolescenţi, un băiat şi o fată, cu vârste de 15 şi, respectiv, 16 ani și-au pierdut viața după ce s-au aruncat în gol de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău.

UPDATE ora 15:30 - Adolescenţii care s-au aruncat de pe blocul de 18 etaje din Chişinău au fost găsiți ținându-se de mână, legaţi cu bandă adezivă. 

Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care i-a făcut pe tineri să ia această decizie.

UPDATE ora 13:00 - Unul dintre cei doi tineri care s-au aruncat de pe o clădire cu 18 etaje din Chişinău avea asupra sa un bilet de adio cu mesajul "Să nu ne judece nimeni, aşa am decis", scrie site-ul www.jc.md.

Pe acelaşi subiect

Potrivit sursei citate, cei doi au fost văzuţi de un vecin care era la balconul apartamentului său şi a alertat poliţia. Locuitorii spun că cei doi adolescenţi nu ar fi locuit în bloc.

Doi adolescenţi, un băiat şi o fată, cu vârste de 15 şi, respectiv, 16 ani și-au pierdut viața după ce s-au aruncat în gol de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău.

Purtătorul de cuvânt al Poliției din Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat că tragedia a avut loc în noaptea de 7 spre 8 martie, în sectorul Botanica din Chișinău, în jurul orei 2:00. 

Potrivit unor surse UNIMEDIA, cei doi minori ar fi fost victimele jocului online „Balena albastră”. 

Tinerii erau legați cu bandă adezivă de mâini.

Citeşte şi: Ponta ŞOCHEAZĂ: Domnul Iohannis, dacă are curaj să zică ceva, o păţeşte şi el!

Jovmir a mai spus că cei doi adolescenţi au lăsat un bilet de adio înainte de a-și pune capăt zilelor.

Citeşte şi: SE SCHIMBĂ VREMEA în România! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi. Unde revin NINSORILE

Poliția cercetează toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Citeşte şi: ATENŢIE, părinţi! Un JOC PERICULOS, apărut în social media, îi provoacă pe adolescenţi să se SINUCIDĂ. Cum funcţionează "BALENA ALBASTRĂ" (VIDEO)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Jocul online BALENA ALBASTRĂ face în continuare victime! Doi adolescenţi s-au SINUCIS, aruncându-se de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău (VIDEO)