Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie organizată de Forțele Aeriene ale SUA, în Colorado

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie de absolvire organizată la Academia Forțelor Aeriene din statul Colorado, transmite BBC.

de Redactia Observator

la 01.06.2023, 22:47

Joe Biden, în vârstă de 80 de ani, a fost imediat ajutat să se ridice de către oficiali din Forțele Aeriene și s-a reîntors la locul lui fără a avea nevoie de asistență. Conform sursei citate, liderul de la Casa Albă a stat în picioare timp de o oră și jumătate pentru a strânge mâna cu toți cei 921 de cadeți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Este bine. Era un sac de nisip pe scenă", a transmis directorul de comunicare de la Casa Albă, Ben LaBolt, pe Twitter. Biden a putut fi văzut apoi mergând spre coloana oficială, la scurt timp după încheierea ceremoniei de absolvire.

Îngrijorări în SUA cu privire la vârsta lui Joe Biden

Sondaje recente arată că majoritatea votanților din SUA au îngrijorări cu privire la vârsta președintelui. Pe 25 mai președintele american Joe Biden a anunțat că va candida și la alegerile prezidențiale din 2024.

Biden, care ar împlini 86 de ani la sfârșitul unui al doilea mandat, crede că realizările sale legislative din primul mandat și cei peste 50 de ani de experiență la Washington vor conta mai mult decât preocupările legate de vârsta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Joe Biden s-a împiedicat și a căzut la o ceremonie organizată de Forțele Aeriene ale SUA, în Colorado