Antena Meniu Search
x

Video Joe Biden vine în Europa. Preşedintele va vizita Polonia, dar nu are planificată o vizită şi în Ucraina

Preşedintele Joe Biden va ajunge vineri în Polonia pentru o întâlnire cu omologul polonez. Casa Albă neagă însă că ar merge în Ucraina. Până acolo, Biden va ajunge în Europa miercuri la Bruxelles unde va participa la summitul NATO, dar şi la reuniunea G7 şi a Consiliului European. 

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 14:33

Vezi și
  • Noi negocieri pentru pace

Statele Unite şi aliaţii europeni ar putea stabili noi sancţiuni pentru Rusia. Uniunea Europeană ia în calcul posibilitatea impunerii unui embargo petrolier Rusiei dacă armata va instensifica atacurile în Kiev. Din capitala ucraineană, Zelenski a anunţat că azi va avea loc o nouă rundă de discuţii între delegaţi ruşi şi ucrainieni şi a subliniat că negocieri directe cu Vladimir Putin ar putea avea loc în Israel. 

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei: Premierul isralian Natfali Bennett încearcă să găsească o soluţie  pentru a purta negocieri cu Rusia. Suntem recunoscători pentru fiecare efort ce se face pentru a purta discuţii cu Rusia mai devreme sau mai târziu. Ar putea să aibă loc la Ierusalim. Este misiunea corectă pentru a ajunge la pace cât încă mai este posibil. 

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a reacționat după ce Polonia a propus trimiterea unei misiuni de menținere a păcii a NATO sau a unei alte organizații internaționale în Ucraina, scrie TASS. Oficialul rus lasă să se înţeleagă că scopul Poloniei este acela de a ocupat vestul Ucrainei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Joe Biden vine în Europa. Preşedintele va vizita Polonia, dar nu are planificată o vizită şi în Ucraina