Antena Meniu Search
x

Joe Biden vrea ca toți americanii să se vaccineze până în mai și anunță ziua independenței față de coronavirus

În primul discurs televizat în prime time, președintele SUA, Joe Biden, le-a promis americanilor că 4 iulie va fi ziua independenței de coronavirus.

de Redactia Observator

la 12.03.2021, 13:50

Joe Biden vrea ca toți americanii eligibili să se vaccineze până în mai și anunță ziua independeței față de coronavirus
- Profimedia

Joe Biden a cerut, joi, statelor americane să pună la dispoziția tuturor adulților vaccinul împotriva COVID-19 până la 1 mai și a spus că speră că țara va putea reveni la o formă de viață normală până la 4 iulie. Biden vrea ca toți adulții să poată primi vaccin împotriva coronavirusului până cel târziu la 1 mai și speră că americanii ar putea să „marcheze independența față de acest virus” până la 4 iulie, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii, potrivit The New York Times.

„Dacă ne facem partea, dacă facem acest lucru împreună, până pe 4 iulie există șanse mari ca dumneavoastră, familiile și prietenii dumneavoastră să vă puteți reuni în curtea din spate sau în cartierul dumneavoastră și să luați un mic dejun și un grătar și să sărbătoriți Ziua Independenței", a spus președintele.

El a mai transmis că „singura modalitate de a ne recupera viața, de a ne readuce economia pe calea normală, este de a învinge virusul.”  Biden a avertizat că revenirea la normal înseamnă un efort comun de a purta în continuare măști, păstrarea distanței sociale și vaccinare.

Joe Biden a promulgat, joi, programul de stimulare economică în valoare de 1.900 de miliarde de dolari, la un an de la intrarea Statelor Unite în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Joe Biden vrea ca toți americanii să se vaccineze până în mai și anunță ziua independenței față de coronavirus