Antena Meniu Search
x

Jurnalistul american Grant Wahl a murit la Cupa Mondială din Qatar. S-a "prăbușit" la masa presei, în timpul meciului Argentina - Olanda

Tragedie la Cupa Mondială din Qatar. Renumitul jurnalist american Grant Wahl a murit după ce s-a prăbuşit în zona rezervată presei, în timp ce transmitea de la meciul de vineri Argentina - Olanda, a declarat un martor pentru CNN.

De Veronica Micu la 10.12.2022, 08:00
Jurnalistul american Grant Wahl a murit la Cupa Mondială din Qatar. S-a "prăbușit" la masa presei, în timpul meciului Argentina - Olanda - Twitter / Profimedia

Circumstanţele morţii sale nu sunt clare.

„Întreaga familie US Soccer are inima frântă să afle că l-am pierdut pe Grant Wahl. Grant a făcut din fotbal munca vieţii sale şi suntem devastaţi că el şi scrisul lui genial nu vor mai fi alături de noi”, a transmis US Soccer într-o declaraţie pe contul său oficial de Twitter.

Pe acelaşi subiect

US Soccer a lăudat pasiunea lui Wahl şi „credinţa în puterea jocului de a promova drepturile omului” şi a transmis condoleanţe soţiei lui Wahl, Celine Gounder, şi celor dragi.

Cu doar câteva zile înainte de moartea sa, pe 6 decembrie, Grant Wahl s-a plâns că se simţea rău

Wahl a scris despre fotbal mai bine de două decenii, inclusiv de la 11 Cupe Mondiale, potrivit site-ului său. A scris pentru Sports Illustrated şi a fost autorul a două cărţi despre acest sport.

Într-un episod din podcastul Futbol cu ​​Grant Wahl, publicat cu doar câteva zile înainte de moartea sa, pe 6 decembrie, acesta se plânsese că se simţea rău. „A devenit destul de rău în ceea ce priveşte durerea în piept, senzaţia de apăsare, presiunea”, a afirmat el spunând că a cerut ajutor la clinica medicală de la centrul media al Cupei Mondiale, crezând că are bronşită.

I s-au dat sirop de tuse şi ibuprofen şi s-a simţit mai bine la scurt timp după aceea, a spus el.

Moartea lui Wahl a provocat o undă de șoc în comunitatea de fotbal și jurnalism sportiv, mulți împărtășind mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Jurnalistul american Grant Wahl a murit la Cupa Mondială din Qatar. S-a "prăbușit" la masa presei, în timpul meciului Argentina - Olanda