Antena Meniu Search
x

Kadîrov şochează din nou. Liderul cecen şi-a numit fiul de 15 ani în fruntea serviciului său de securitate

Liderul republicii ruse Cecenia, Ramzan Kadîrov, cunoscut pentru încălcările sistematice ale drepturilor omului în această regiune, pe care o controlează cu mână de fier, şi-a numit duminică fiul, Adam, în vârstă de 15 ani, în fruntea serviciului său de securitate, a anunţat ministrul sănătăţii cecen, Adam Alhanov, transmite EFE, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 06.11.2023, 15:22

Kadîrov şochează din nou. Liderul cecen şi-a numit fiul de 15 ani în fruntea serviciului său de securitate
- Profimedia

"Îl felicit din toată inima (...) pe Adam Kadîrov pentru numirea sa în funcţia importantă de şef al departamentului de securitate al liderului Republicii Cecenia", a scris Alhanov pe Telegram. Oficialul cecen a subliniat că Adam, "în ciuda tinereţii sale, are deja o mare experienţă practică" şi are un "spirit războinic puternic", aşa că nimic nu-l va opri când vine vorba de a-şi apăra tatăl, poporul, religia şi patria.

Adam Kadîrov, decorat pentru "meritele sale" atât în Cecenia, cât şi în Tatarstan, a devenit subiect de controversă în septembrie, după ce a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care bătea un rus arestat pentru că ar fi dat foc Coranului. Liderul cecen şi-a susţinut fiul şi a declarat că este mândru de comportamentul său, în timp ce autorităţile ruse au preferat să ignore incidentul, remarcă EFE.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Kadîrov şochează din nou. Liderul cecen şi-a numit fiul de 15 ani în fruntea serviciului său de securitate