Antena Meniu Search
x

Kate Middleton, lecție de eleganță la Încoronarea Regelui Charles. Le-a adus un omagiu prințesei Diana și Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa de Wales a avut o apariţie ravisantă, într-o rochie Alexander McQueen, alături de Prinţul William, pentru participarea la ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea.

de Redactia Observator

la 07.05.2023, 08:42

Când a sosit la Londra, în dimineața Încoronării Regelui Charles al III-lea şi a Camillei, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, şi-a făcut apariţia într-o rochie uimitoare din crepon de mătase ivoire, cu broderii şi fir de argint. Roba ei de culoarea fildeşului era acoperită de mantia Ordinului Regal Victorian.

Creaţia este semnată Alexander McQueen – una dintre mărcile ei de modă preferate – penrtu care a optat în numeroase ocazii, în special alegând-o pe Sarah Burton pentru a-și crea rochia de mireasă. Cele patru flori ale națiunilor - trandafirul englezesc, ciulin scoțian, narcisa galeză și trifoi irlandez - au fost brodate pe rochie.

Omagii aduse Prinţesei Diana şi Reginei Elisabeta a II-a

Prințesa de Wales a purtat pentru evenimentul istoric o diademă Jess Collett x Alexander McQueen, cu broderie tridimensională de frunze, lucrate cu cristal și fir de argint.

Pe acelaşi subiect

În memoria Prințesei Diana, Kate a purtat un set de cercei cu perle și diamante care i-au aparținut acesteia. Lady Diana primise bijuteria înainte de nunta ei cu Prinţul Charles, în 1981. Kate a purtat anterior cerceii, lăsaţi lui William și Harry, la BAFTA în 2019, potrivit Daily Mail. Diana a purtat cerceii la diferite ocazii, inclusiv la un banchet pentru împăratul japonez Akihito în 1990 - și la o gală la Palatul Versailles în 1994. Se spunea că Regina Maria, bunica Reginei Elisabeta a II-a, a purtat de asemenea perechea de cercei.

În același timp, ea a adus un omagiu ş regretatei Regine Elisabeta a II-a, purtând Colierul cu Festoon George al VI-lea, care a fost un cadou de la Regele George al VI-lea pentru fiica sa, atunci Prințesa Elisabeta. Colierul are șiruri de pietre gradate, suspendate între două triunghiuri de diamante. A fost, de asemenea, colierul preferat al Reginei pe care îl alegea atunci când nu purta diademă.

Kate a intrat în Westminster Abbey, alături de William și doi dintre fiii lor, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, cel mai mic dintre copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Kate Middleton, lecție de eleganță la Încoronarea Regelui Charles. Le-a adus un omagiu prințesei Diana și Reginei Elisabeta a II-a