Antena Meniu Search
x

Video Kenya, destinaţie de vacanţă atrăgătoare pentru români. Oferta e de nerefuzat: O mie de euro pentru 7 nopţi, în care intră avionul, cazarea la 4 stele, asigurare şi ghid

Plaje superbe, vreme numai bună pentru un bronz perfect şi ospitalitatea celor care aproape că au uitat cum arată turiştii. Este imaginea uneia dintre destinaţiile de vis care acum are un preţ redus pentru români: Kenya. O echipă Observator a făcut turul prin paradisul african.

de Lorena Rădulescu

la 21.03.2021, 10:58

Vezi și

Palmieri înalţi, cer senin şi 35 de grade în primele luni ale anului. Bărcile din lemn cu velă, nisipul alb şi fin, apa de o culoare ireală... toate fac parte din decorul cu care te întâmpină litoralul Kenyan... 

Kenya, noua destinaţie turistică pentru români

Lorena Rădulescu, reporter Observator: "Peste 350 de kilometri de plaje albe cu nisip fin si ape turcoaz. Asa am putea sa descriem paradisul de aici, din Diani Beach, cea mai cunoscuta statiune de pe coasta Oceanului Indian"

Anastasia, hotelier: "Vremea este foarte buna, in acest moment, dupa cum se poate vedea. Este pentru prima data cand avem turisti romani si suntem foarte incantati si bucurosi"

Pe acelaşi subiect

Extrem de veseli şi primitori, kenyenii iubesc turiştii. Doar din asta trăiesc. Iar una dintre cele mai importante forme de venit pentru ei sunt excursiile cu barca. Ghizii ştiu marea pe derost şi vă duc, ţintit, în locurile cele mai fascinante, chiar şi pentru lumea ...de sub apă. Specii superbe de peşti, corali, pisici sau căluţi de mare... toate fac parte dintr-un spectacol care poate fi văzut la snorkeling sau scufundări. 

Lorena Rădulescu, reporter Observator: "Ne pregatim de snorkeling. Este prima data cand fac asta si creti-ma ca am cateva emotii, insa ghidul nostru ne-a asigurat ca nu o sa fie nicio problema" Înainte de intrarea în apă, e nevoie de un scurt instructaj.

"Am venit in vacanta cu bunicii in Kenya si am facut si snorkelig aici sunt pestii mult mai frumosi, foarte frumosi si aici am vazut mult mai multe animale de mare"

Şi pentru că este cunoscut faptul că efortul depus în apă produce... un gol în stomac, ajungem şi la masă. Numai prezentarea mâncării, aici, este un adevărat spectacol...Pandemia a tăiat preţurile la jumătate faţă de cât erau în urmă cu doi ani. O vacanţă de şapte nopţi în paradisul kenyan are un preţ, 1.100 de euro de persoană. În aceşti bani intră transportul opt ore cu avionul, cazarea la un resort de 4 stele, asigurare de călătorie şi ghid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Kenya, destinaţie de vacanţă atrăgătoare pentru români. Oferta e de nerefuzat: O mie de euro pentru 7 nopţi, în care intră avionul, cazarea la 4 stele, asigurare şi ghid