Antena Meniu Search
x

Kim Jong-un l-a trimis în lagăr: pedeapsa primită de un oficial nord coreean după ce un spital nu a fost gata la timp

Kim Jong-un și-a trimis unul dintre oficiali într-un lagăr după ce un spital nu a fost finalizat la timp, aşa cum a cerut.

de Maria Dogaru

la 06.09.2022, 12:56

Kim Jong-un s-a înfuriat pe unul dintre oficialii săi și l-a trimis într-un lagăr de muncă pentru că un spital n-a fost terminat la data cerută de acesta. Kim a oferit un termen de șapte luni, urmând ca spitalul să fie finalizat în octombrie 2020, dar construcția nu a fost terminată în timp util. Spitalul rămâne încă o construcție neterminată și goală care își așteaptă primul pacient, în timp ce trece cu mult peste termenul impus de lider, relatează Mirror.

Spitalul nu are de fapt echipamentul adecvat pentru a primi pacienții

Rapoartele sugerează că spitalul nu are de fapt echipamentul adecvat pentru a primi pacienți. Acest lucru i-a adus unei persoane o pedeapsă cu moartea. Cei condamnați la moarte au încercat să doteze spitalul cu echipamente medicale chinezești, mai degrabă decât cu cele din Europa, despre care Kim se spune că sunt de calitate superioară.

Persoana care supraveghează proiectul a fost trimisă la Sungho-ri în luna aprilie a acestui an, lagăr de muncă cunoscut drept „lagărul fără întoarcere” de Kang Chol-hwan, un dezertor care a evadat din țară.

Pe acelaşi subiect

Șeful personalului Primei Brigăzi a Eroilor responsabil cu construirea spitalului a fost trimis în lagărul de muncă de la Sungho-ri la începutul lunii aprilie”, a declarat o sursă din Phenian.

Sungho-ri a fost transformat într-un loc în care înalții oficiali sunt pedepsiți dacă îl înfurie pe lider. Pe lângă oficialii care lucrează la spital, alți nouă au fost acuzați de furt al materialelor de construcție de pe șantier, inclusiv oțel, fier, lemn, sticlă și gresie.

A fost trimis în Sungho-ri pentru că nu a putut fi trimis într-un centru normal de reeducare”, au adăugat sursa.

Sistemul de sănătate din Coreea de Nord a fost criticat pentru că nu oferă îngrijire adecvată, în special pentru pandemia de Covid în țară. Similar este Hotelul Ryugyong din Phenian, care trebuia să fie terminat în 1992, dar a rămas un zgârie-nori neterminat, cu 105 etaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Kim Jong-un l-a trimis în lagăr: pedeapsa primită de un oficial nord coreean după ce un spital nu a fost gata la timp