Antena Meniu Search
x

Video La 104 ani, o bătrânică din Columbia a învins coronavirusul de două ori

O bătrânică de 104 ani, din Columbia, este cel mai bun exemplu de voință și dragoste de viață. Și asta pentru că bunicuța a reușit să învingă coronavirusul și nu o dată, ci de două ori chiar.

de Monica Palade

la 08.04.2021, 12:45

La 104 ani, o bătrânică din Columbia a învins coronavirusul de două ori - captura video

Forța de a lupta a lui Carmen a uimit cadrele medicale care au îngrijit-o. Așa că nu e de mirare că la externare, bătrânica a ieșit în aplauzele acestora.

O voință de fier

„Este o pacientă în vârstă, cu o capacitate fizică excelentă, a rezistat virusului de două ori. Prima dată a fost izolată în azilul de bătrâni. De data aceasta, a fost tratată în clinica Canelones. Mulțumită lui Dumnezeu, s-a descurcat foarte bine și a învins virusul”, a declarat una dintre asistente.

Și managerul spitalui s-a arătat impresionat: „Pacienta de 104 ani a fost internată timp de 21 de zile. Din fericire, și-a revenit destul de bine, datorită efortului depus de echipele medicale. Este o victorie, iar această pacientă și-a revenit și pleacă acasă în cele mai bune condiții”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » La 104 ani, o bătrânică din Columbia a învins coronavirusul de două ori