Video

La 104 ani, o bătrânică din Columbia a învins coronavirusul de două ori

De Monica Palade.
Publicat: 08.04.2021, 12:45.
Actualizat: 08.04.2021, 12:45

O bătrânică de 104 ani, din Columbia, este cel mai bun exemplu de voință și dragoste de viață. Și asta pentru că bunicuța a reușit să învingă coronavirusul și nu o dată, ci de două ori chiar.

La 104 ani, o bătrânică din Columbia a învins coronavirusul de două ori

captura video

Forța de a lupta a lui Carmen a uimit cadrele medicale care au îngrijit-o. Așa că nu e de mirare că la externare, bătrânica a ieșit în aplauzele acestora.

O voință de fier

„Este o pacientă în vârstă, cu o capacitate fizică excelentă, a rezistat virusului de două ori. Prima dată a fost izolată în azilul de bătrâni. De data aceasta, a fost tratată în clinica Canelones. Mulțumită lui Dumnezeu, s-a descurcat foarte bine și a învins virusul”, a declarat una dintre asistente.

Citește și:

Și managerul spitalui s-a arătat impresionat: „Pacienta de 104 ani a fost internată timp de 21 de zile. Din fericire, și-a revenit destul de bine, datorită efortului depus de echipele medicale. Este o victorie, iar această pacientă și-a revenit și pleacă acasă în cele mai bune condiții”.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.