Antena Meniu Search
x

Lacrimi pentru Dănuţa, o româncă din Italia care a murit la doar 34 de ani din cauza unui cancer. Ştefan a rămas fără mamă la doar doi ani

Lacrimi pentru o familie de români din Italia. Dănuţa Patelea, o tânără mămică de 34 de ani, s-a stins din viaţă în urma unui cancer galopant.

de Monica Palade

la 21.07.2021, 16:13

Lacrimi pentru Dănuţa, o româncă din Italia care a murit la doar 34 de ani din cauza unui cancer. Ştefan a rămas fără mamă la doar doi ani - Facebook

Românca a fost condusă pe ultimul drum, luni, de întreaga comunitate românească din Strambino, Torino. Slujba de înmormântare a avut loc la biserica San Leontie della Radauti di San Bernardo şi a fost ţinută de preotul român Marian Preda.

Dănuţa a început să se simtă rău la începutul lunii iunie, fiind internată la Spitalul Ivrea. De acolo a fost transferată la un centru de cercetare, însă cum boala era în ultima fază, tânăra a cerut să fie trimisă acasă, să moară în braţele familiei, scrie quotidianocanavese.it.

Măcinată de boală

Românca a venit în Italia din Tulcea, împreună cu sora sa, în urmă cu 20 de ani, pe când era doar o adolescentă. În urmă cu câţiva ani, l-a cunoscut pe Sorin şi împreună şi-a întemeiat o familie, în urmă cu trei ani. Când s-a născut Ştefan, Dănuţa a fost extrem de fericită, însă după doar doi ani, totul s-a transformat într-un adevărat coşmar. Tânăra mămică a fost diagnosticată cu cancer de ficat şi intestin.

Pe acelaşi subiect

„Dănuţa a fost măcinată de boală”, a mărturisit soţul femeii pentru lasentinella.gelocal.it.

Mesajele de regret au împânzit pagina de internet, iar Dănuţa este plânsă de toţi cei care au cunoscut-o. „Mult prea devreme, aveai atatea lucruri de făcut bune pe acest pământ, erai un inger de fata cu zambetul pe buze... Imi pare nespus de rau... Mai aveam atât de multe lucruri de împărtășit... Ai grija de cei dragi tie... De acolo de sus! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!”, a scris una dintre cunoştinţe.

Plânsă de întreaga comunitate

„Sincere condoleante si multa putere familiei indurerate! Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Drum lin suflet bun!”

„Cuvintele sunt de prisos orice aș scrie, orice aș spune, ar fi echivalent cu zero în comparație cu durerea ce-a lăsat-o în urmă. Sper ca acolo în cer să își găsească liniștea și pacea. Domnul să dea tărie și putere apropiaților pentru a reuși să treacă peste acest necaz nemaipomenit. Dumnezeu să te ierte și să te țină alături de el în Împărăția Sa! Să ai grijă de-acolo de sus de copilașul tău și de toți cei apropiați!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Lacrimi pentru Dănuţa, o româncă din Italia care a murit la doar 34 de ani din cauza unui cancer. Ştefan a rămas fără mamă la doar doi ani