Antena Meniu Search
x

Lătratul unui câine a salvat viaţa unui nou-născut abandonat pe stradă, în Filipine

Un bebeluş a fost salvat de lătratul unui câine. Patrupedul i-a atras atenţia unui motociclist care a mers să inspecteze zona indicată de către animal. Atunci a descoperit că un copil fusese abandonat, fiind înfăşurat doar într-un prosop. Incidentul a avut loc în Filipine.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 01.01.2021, 13:38

Patrupedul i-a atras atenţia unui motociclist care a mers să inspecteze zona indicată de către animal
Lătratul unui câine a salvat viaţa unui nou-născut abandonat pe stradă, în Filipine - Imagine ilustrativă via Profimedia Images
  • Viaţa unui bebeluş a fost salvată de lătratul unui câine
  • Totul s-a petrecut în Filipine

Lătratul unui câine a salvat viaţa unui bebeluş. Un motociclist a povestit cum animalul l-a condus la un nou-născut care fusese abandonat pe stradă şi care era înfășurat doar într-un prosop. 

Junrell Fuentes Revilla se plimba prin Sibonga, din provincia Cebu, Filipine, în Ajunul Crăciunului, când patrupedul, despre care credea iniţial că este un câine vagabond, a început să-l urmeze și să latre.

Insistenţele animalului i-au atras atenţia bărbatului care a decis să se oprească, pentru a putea înţelege care este cauza pentru care câinele latră. Patrupedul l-a condus apoi spre locul unde un băiețel nou-născut a fost abandonat, înfășurat doar într-un prosop.

Junrell a dus imediat copilul la un spital din apropiere, pentru a primi îngrijiri de specialitate, potrivit dailystar.co.uk.

Salvat ca prin minune

Băiețelul este în prezent în grija serviciilor sociale care încearcă să-i găsească pe părinți sau pe cei care ar putea cunoaşte date despre copil. Poliția a cerut publicului să prezinte orice informație care ar putea ajuta cazul.

O organizație caritabilă locală pentru animale a căutat ulterior câinele și a aflat că nu era de fapt un animal fără stăpân, așa cum s-a raportat inițial. Cățelușul de 18 luni, pe numele său Blackie, aparţine unui localnic. 

Reprezentanţii organizației i-au înmânat familiei lui Blackie o recompensă pentru comportamentul eroic, mai exact bani, mâncare și delicatese pentru câini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Lătratul unui câine a salvat viaţa unui nou-născut abandonat pe stradă, în Filipine