Antena Meniu Search
x

Laura a fost ucisă de soţul ei, în Franţa. Românca de 30 de ani se pregătea să plece în vacanţă, în Cuba

Laura a fost ucisă de soţ, în Franţa. Românca de 30 de ani se pregătea să plece în vacanţă, în Cuba, când a fost strangulată de bărbatul pe carel găzduia, de milă, pentru o vreme.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 09.07.2019, 12:15

Laura a fost ucisă de soţ, în Franţa. Românca de 30 de ani se pregătea să plece în vacanţă, în Cuba, când a fost strangulată de bărbatul pe carel găzduia, de milă, pentru o vreme.

O tînără româncă, Laura Mocanu, a fost ucisă vineri noaptea în casa în care locuia, la Saint-Rémy-lès-Chevreuse, chiar de soţul ei, de care era despărţită, dar pe care îl găzduia pentru o vreme. Laura avea 30 de ani, iar cel care a anunţat poliţia a fost chiar bărbatul care i-a luat viaţa.

În vârstă de 28 de ani, acesta, tot român, s-a prezentat singur la Jandarmerie şi a anunţat crima. Poliţiştii spun că a strangulat-o pe Laura, în timpul unei dispute conjugale.

Femeia a încercat în mai multe rânduri să se despartă de criminal, iar de curând susţin prietenii, citaţi de Le Parisien, luase decizia unei separări definitive. Acceptase însă ca bărbatul să locuiască în aceeaşi casă cu ea, până găsea unde să se mute. 

Laura fondase împreună cu o prietenă franţuzoaică ACINA, o organizaţie de solidaritate care lucra pentru imigranţi, mulţi ditnre ei români care trăiau în condiţii precare la periferiile oraşelor Paris şi Lille.

"Ea a pus ferm capăt relaţiei cu soţul ei, dar a fost de acord să îl găzduiască temporar. Vineri am vorbit cu ea, era foarte bucuroasă pentru că sâmbătă urma să zboare în Cuba, în vacanţă. Nu a venit sâmbătă la aeroport, am sunat astăzi la poliţie pentru că nu ştiam nimic despre ea. Când am aflat ce s-a întâmplat, am suna-to pe sora ei. Sunt dărâmată.", a declarat pentru sursa citată Sarah Berthelot, celălalt co-fondator al ACINA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Laura a fost ucisă de soţul ei, în Franţa. Românca de 30 de ani se pregătea să plece în vacanţă, în Cuba