Antena Meniu Search
x

Reduceri masive de Crăciun, la Londra. Britanicii au format cozi kilometrice în faţa magazinelor

Motiv de bucurie pentru britanicii pasionaţi de shopping! Oamenii au stat la cozi care s-au întins pe kilometri întregi ca să poată face cumpărături la preţuri

Vezi și

Motiv de bucurie pentru britanicii pasionaţi de shopping! Oamenii au stat la cozi care s-au întins pe kilometri întregi ca să poată face cumpărături la preţuri reduse semnificativ. Însă, din primele calcule, a reieşit că magazinele au înregistrat încasări mult mai mici decât în perioada similară a anului trecut.

Britanicii au aşteptat cu sufletul la gură să pătrundă în celebrul centru comercial Harrods din Londra. Încă de la primele ore ale dimineţii, oamenii au format cozi interminabile, pentru că reducerile nu sunt de ratat. 

Atmosfera sărbătorilor de iarnă a fost întreţinută şi de membrii unui cor acapella. Reprezentaţia i-a ajutat pe britanici să să uite pentru câteva minute de gerul de afară şi faptul că stau la cozi kilometrice.

Marile reduceri de Crăciun nu fost însă motiv de foarte mare bucurie şi pentru patronii magazinelor. Potrivit presei britanice, încasările din acest an au fost cu 37% mai mici comparativ cu cele de anul trecut. Asta s-a întâmplat din cauză că britanicii şi-au cheltuit marea parte a economiilor de Black Friday. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Reduceri masive de Crăciun, la Londra. Britanicii au format cozi kilometrice în faţa magazinelor