Antena Meniu Search
x

LOVITURĂ DE TEATRU: Cazul morții unei românce a fost redeschis în Italia, după 4 ani. Anchetatorii cred că nu a fost sinucidere, ci CRIMĂ

Procurorii italieni au decis redeschiderea cazului morții unei românce de 21 de ani. Mădălina Pavlov a murit în 2012, iar atunci concluzia a fost că e un caz de sinucidere. Anchetatorii merg acum pe varianta unei crime.

Procurorii italieni au decis redeschiderea cazului morții unei românce de 21 de ani. Mădălina Pavlov a murit în 2012, iar atunci concluzia a fost că e un caz de sinucidere. Anchetatorii merg acum pe varianta unei crime.

Moartea Mădălinei Pavlov a făcut vâlvă în Italia, în 2012, când presa a vuit. Acum face din nou, după ce anchetatorii și-au reluat lucrul și cred că au dat un verdict greșit în urmă cu 4 ani.

“Mădălina Pavlov era o fată plină de viață și avea planuri de viitor foarte ambițioase. Cu siguranță, nu s-a sinucis! Nu putem fi siguri de asta!”, a spus Mary Petrillo, psiholog și șef al echipei de criminaliști.

Pe acelaşi subiect

Pe 21 septembrie 2012, tânăra a căzut în gol, de pe o clădire din Reggio Calabria. După săptămâni de anchetă, procurorii au spus că e vorba despre sinucidere. Au precizat că nu există niciun element care să arate că a fost vorba despre o crimă.

Cazul însă a trezit vii dezbateri. Inclusiv pe televiziunea națională italiană s-a vorbit despre moartea suspectă a româncei. Rudele și apropiații Mădălinei Pavlov nu au acceptat verdictul anchetatorilor. Iar unii criminaliști și psihologi, de asemenea, l-au pus la îndoială.

Unii experți pun în discuție verdictul pentru că, atunci când a fost găsită fără suflare, Mădălina avea doar un pantof în picioare, iar celălalt nu a fost găsit. Iar dantura ei era spartă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După patru ani, lucrurile au luat o întorsătură dramatică. Rossana Putignano, psiholog, expert în criminalistică, a obținut redeschiderea cazului. De-a lungul anilor, a stat de vorbă cu martori, a adunat probe, care au arătat procurorilor că verdictul din 2012 ar putea fi greșit.

În 2012, anchetatorii au spus că nu au reușit să identifice niciun suspect, dar Putignano le-a oferit acum răspuns.

“Cu o zi înaintea morții, Mădălina a primit un telefon, în timp ce era alături de sora sa, Elena. Ea s-a îndepărtat puțin, dând de înțeles interlocutorului că îi este dificil să vorbească în acel moment. Apoi l-a refuzat, spunându-I că își va petrece ziua în compania Elenei”, a spus Rossana Putignano.

Avocații familiei Mădălinei Pavlov colaborează și ei cu echipa de anchetatori și speră în rezolvarea misteriosului caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » LOVITURĂ DE TEATRU: Cazul morții unei românce a fost redeschis în Italia, după 4 ani. Anchetatorii cred că nu a fost sinucidere, ci CRIMĂ