Antena Meniu Search
x

Video Lovitură pentru şoferii români care făceau plinul în Ungaria, la cel mai mic preţ din Europa. Decizia lui Viktor Orban

Viktor Orban dă o lovitură puternică şoferilor români din vestul ţării care, de când a explodat preţul combustibililor, obişnuiau să alimenteze în Ungaria. Preţul benzinei era plafonat peste graniţă, deci mai mic!

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 08:37

Vezi și

Veşti rele pentru şoferii români care erau deja clienţi fideli ai benzinăriilor din Ungaria. Premierul Viktor Orban a decis că doar automobilele înmatriculate în ţara sa vor mai putea cumpăra benzină şi motorină la preţuri subvenţionate. Restul vor achita la preţurile pieţei.

Ungaria vinde benzină la cel mai mic preţ din Europa

Ungaria are cele mai mici preţuri la combustibili din toată Europa, iar Viktor Orban se teme ca "turismul de făcut plinul" din zona de graniţă să nu provoace blocaje de aprovizionare. Nu este prima decizie controversată a premierului ungar, din clipa în care a decretat stare de urgenţă. Cu o zi înainte, Viktor Orban a anunţat că va taxa suplimentar companiile cu profituri mari, iar banii obţinuţi vor merge spre armată şi plata energiei. Astfel, anul acesta şi anul viitor, băncile, companiile de telecomunicaţii, de asigurări, cele aeriene, din sectorul energiei şi marile lanţuri de supermarketuri vor plăti mai mult la stat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Lovitură pentru şoferii români care făceau plinul în Ungaria, la cel mai mic preţ din Europa. Decizia lui Viktor Orban