Antena Meniu Search
x

Video Luare de ostatici la o televiziune din Ecuador. Unui angajat i s-a pus o bombă în sacou, totul e transmis live

Luare de ostatici la o televiziune din Ecuador, după dispariția din închisoare a unui temut lider mafiot. La "Tc Televisión" mai mulți indivizi înarmați au pătruns într-un studiou și i-au luat ostatici pe angajați. Unui om de televiziune i s-a pus în buzunarul sacoului un dispozitiv ce pare a fi exploziv. Imaginile ce par desprinse dintr-un film de acțiune au fost transmise în direct la televiziunea ecuadoriană.

de Redactia Observator

la 10.01.2024, 08:15

luare de ostatici la o televiziune din Ecuador
Luare de ostatici la o televiziune din Ecuador. Unui prezentator i s-a pus o bombă în sacou, totul e transmis live - X

Autoritățile din Ecuador au instituit stare de urgență în toată țară după ce unul dintre cei mai temuți lideri de bandă a dispărut dintr-o închisoare de maximă securitate.

Președintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a anunțat starea de urgență, care va permite autorităților să suspende drepturile cetățenilor și să trimită militarii în închisori. Decretul va fi în vigoare 60 de zile, potrivit Sky News.

Imagini cu luarea de ostatici din Ecuador:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Liderul mafiot "Fito", dat dispărut dintr-o închisoare de maximă securitate din Ecuador

Decizia a fost luată după ce Adolfo Macías Villamar, cunoscut sub numele de "Fito", a dispărut dintr-o închisoare de maximă securitate. Dispariția sa a fost observată duminică, în ziua în care urma să fie transferat la altă închisoare.

Doi gardieni sunt anchetați, fiind suspectați că au contribuit la dispariția lui Fito. Acesta ispășea o pedeapsă de 34 de ani în închisoarea La Regional pentru trafic de droguri și crimă.

Fito este liderul Los Choneros, o bandă puternică despre care se crede că a fost în spatele revoltellor din ultimele luni din închisorile din Ecuador. Bărbatul este suspectat că a jucat un rol în asasinarea candidatului la președinție Fernando Villavicencio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Luare de ostatici la o televiziune din Ecuador. Unui angajat i s-a pus o bombă în sacou, totul e transmis live