Antena Meniu Search
x

"Lupta secolului" între Musk şi Zuckerberg va fi transmisă pe Twitter. Anunţul făcut de CEO-ul Tesla despre banii obţinuţi din încasări

Elon Musk a anunţat duminică într-o postare pe social media că lupta în cuşcă pe care i-a propus-o patronului Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, relatează Reuters.

de Adrian Popovici

la 06.08.2023, 14:34

Elon Musk şi Mark Zuckerberg
"Lupta secolului" între Musk şi Zuckerberg va fi transmisă pe Twitter. Anunţul făcut de CEO-ul Tesla despre banii obţinuţi din încasări - Profimedia

Miliardarii Elon Musk, 51 de ani, şi Mark Zuckerberg, 39 de ani, s-au provocat din iunie pe reţelele lor sociale şi s-au invitat unul pe celălalt la o confruntare fizică într-o cuşcă în Las Vegas pentru a-şi etala cunoştinţele de arte marţiale.

"Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe (reţeaua) X. Toate încasările vor merge la organizaţii de caritate pentru veterani", a spus Musk într-o postare pe X duminică dimineaţă, fără a oferi alte detalii.

Mai devreme, Musk a afirmat pe X că "ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă", adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că a adus greutăţile la muncă. Întrebat de un utilizator de pe platforma X care este scopul luptei, Musk a răspuns: "Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul".

Meta nu a răspuns la o solicitare a Reuters de a comenta postarea lui Musk.

Pe acelaşi subiect

O luptă între miliardarii din industria tech

Elon Musk a postat pe 20 iunie următorul mesaj: "Sunt gata pentru o luptă în cuşcă lol", făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

A doua zi, Mark Zuckerberg, care este la rândul sau un adept al artelor marţiale şi postează videoclipuri ale unor lupte, a răspuns pe Instagram cu o captură de ecran a mesajului lui Elon Musk însoţită de mesajul: "Trimite-mi locaţia", la care Musk a replicat: "Vegas Octagon", referindu-se la centrul în care se desfăşoară meciurile din campionatul de arte marţiale mixte (MMA).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » "Lupta secolului" între Musk şi Zuckerberg va fi transmisă pe Twitter. Anunţul făcut de CEO-ul Tesla despre banii obţinuţi din încasări