Antena Meniu Search
x

Luptătorii Wagner din Bahmut îşi bat comandantul cu lopeţi: imagini surprinse de o dronă ucraineană

O dronă ucraineană a surprins momentul în care câțiva mercenari Wagner îşi târăsc comandantul grav rănit departe de câmpul de luptă, iar apoi îl bat violent cu ceea ce par a fi lopeţi, relatează The Guardian, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 08.02.2023, 10:22

Luptătorii Wagner din Bahmut îşi bat comandantul cu lopeţi: imagini surprinse de o dronă ucraineană
Luptătorii Wagner din Bahmut îşi bat comandantul cu lopeţi: imagini surprinse de o dronă ucraineană - Captură Twitter

O dronă ucraineană a surprins incidentul în apropierea oraşului Bahmut din estul ţării, unde de luni de zile se dau lupte intense. Patru soldaţi din grupul de mercenari ruşi Wagner îşi cară colegul printre ruinele unor case, ţinându-l de mâini şi picioare. Apoi îl aruncă lângă un hambar.

Soarta comandantului rănit este neclară

O a doua înregistrare video pare să arate trei bărbaţi care îl lovesc apoi în mod repetat cu lopeţi. O unitate de drone din cadrul plutonului special Seneka a filmat imaginile la începutul acestei săptămâni, iar înregistrarea a circulat luni pe canalele sociale ucrainene, după ce a fost difuzată la televiziunea ucraineană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soarta comandantului rănit este neclară, dar episodul se potriveşte cu relatările tot mai persistente privind moralul scăzut al unităţilor de mercenari ruşi trimişi să lupte la Bahmut.

Soldaţii ucraineni care luptă în Bahmut şi în jurul acestuia au descris modul în care trupele Wagner sunt trimise să atace în valuri. Se pare că mercenarii sunt ameninţaţi cu execuţia dacă nu avansează şi din această cauză, cad victime în număr mare, iar cadavrele lor sunt împrăştiate peste tot pe linia frontului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Luptătorii Wagner din Bahmut îşi bat comandantul cu lopeţi: imagini surprinse de o dronă ucraineană