Antena Meniu Search
x

"M-a pupat și mi-a spus că mă iubește. I-am spus să aibă grijă. Mi-au luat copilul". Mama adolescentului ucis de un polițist în Franța își strigă durerea

Mama tânărului ucis de un polițist pe străzile din Paris și-a strigat durerea într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare. Confruntările au fost adesea şi mai intense decât în nopţile precedente, deşi peste 40.000 de poliţişti au fost mobilizaţi în încercarea de a ţine situaţia sub control.

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 11:09

Mărturia tulburătoare a mamei adolescentului ucis de un polițist în Franța
Mărturia tulburătoare a mamei adolescentului ucis de un polițist în Franța - Observator

Nahel, un tânăr de doar 17 ani. a murit pe loc după ce a fost împușcat de un polițist, pentru că nu s-ar fi conformat ordinelor date de acesta. Incidentul a declanșat revolte în toată Franța, cel puțin 150 de persoane fiind arestate. Mounia, mama adolescentului, își plânge acum copilul și își strigă durerea, potrivit BBC.

Mi-au luat copilul. Era încă un copil, avea nevoie de mama lui. Azi dimineață m-a pupat și mi-a spus că mă iubește. I-am spus să aibă grijă și i-am spus că îl iubesc. Am ieșit din casă în același timp, el s-a dus la McDonald’s, iar eu m-am dus la serviciu ca oricine altcineva. Și apoi mi s-a spus că mi-au împușcat fiul. Ce pot să fac? Îl aveam doar pe el, nu am 10 ca el. El a fost viața mea, a fost cel mai bun prieten al meu. A fost fiul meu, a fost totul pentru mine. Vă multumesc pentru tot sprijinul. Vă mulțumesc foarte, foarte mult! Nu știu ce altceva să mai spun“, a spus plină de durere mama tânărului de 17 ani.

A treia noapte de foc pentru Franța, după moartea adolescentului de 17 ani

Franţa a trăit a treia noapte de violenţe declanşate de moartea adolescentului de 17 ani, ucis de un poliţist la un control rutier. Confruntările au fost adesea şi mai intense decât în nopţile precedente, deşi peste 40.000 de poliţişti au fost mobilizaţi în încercarea de a ţine situaţia sub control. Numeroase magazine au fost jefuite sau chiar incendiate la periferia Parisului şi chiar în centrul capitalei. Incidente au avut loc şi în marile oraşe din provincie şi chiar la Bruxelles.

Mai mult de jumătate din arestări au fost operate în oraşele de la periferia Parisului şi în Nanterre, unde s-a produs tragicul incident care a declanşat violenţele. Grupuri de câteva zeci de tineri, mulţi dintre ei mascaţi şi îmbrăcaţi în negru, au asediat comisariatele de poliţie şi alte clădiri administrative. Poliţiştii şi jandarmii din forţele speciale au fost întâmpinaţi cu pietre, petarde şi artificii. Nenumărate maşini au fost incendiate iar unii localnici, înspăimântaţi, spun că s-au simţit ca într-un teatru de război.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » "M-a pupat și mi-a spus că mă iubește. I-am spus să aibă grijă. Mi-au luat copilul". Mama adolescentului ucis de un polițist în Franța își strigă durerea