Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Magazin tradiţional românesc vizitat de autorităţile italiene, care au confiscat cârnaţii, şunca şi coastele de porc

Un magazin cu produse româneşti tradiţionale a fost închis de autorităţile italiene, după un control fulger. Peste 100 de kilograme de produse tradiţionale româneşti au fost confiscate pentru distrugere, cum ar fi cârnaţi de casă, coaste de porc, carne de miel şi suncă ţără nească.

de Cristian Ionescu

la 07.06.2019 , 16:36

Magazin tradiţional românesc închis de autorităţile italiene, marfa distrusă - Profi Media

Un magazin cu produse româneşti tradiţionale a fost închis de autorităţile italiene, după un control fulger. Peste 100 de kilograme de produse tradiţionale româneşti au fost confiscate pentru distrugere, cum ar fi cârnaţi de casă, coaste de porc, carne de miel şi suncă ţărănească.

Autorităţile italiene au invocat starea necorespunzătoare de conservare a produselor din carne şi proveninenţa neclară a mărfii.

Magazin românesc închis de autorităţile italiene, marfa distrusă

Articolul continuă după reclamă

Autorităţile italiene au intervenit, într-un control fulger, la un magazin cu specific românesc de pe Via Michelangelo, din Nola, Napoli.

Poliția locală, împreună cu autorităţile sanitare au efectuat un control, în cadrul căruia ar fi descoperit mai multe produse tradiţionale româneşti depozitate necorespunzător.

Multe dintre acestea ar fi fost într-o stare slabă de conservare și ar fi reprezentat un pericol pentru sănătate.

Autorităţile au confiscat cârnați de casă, coaste de porc, carne de miel şi șuncă ţărănească

În timpul inspecției, din magazin s-au confiscat peste 100 kg de produse româneşti din carne, fără documente clare de provenienţă, cum ar fi cârnați de casă, coaste de porc, carne de miel şi șuncă ţărănească.

De asemenea, autorităţile au confiscat şi mai multe recipiente cu maioneză, muștar și mirodenii.

O plângere a fost adresată spre autoritatea judiciară zonală, pentru luarea de măsuri urgente, informează marigliano.net.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Magazin tradiţional românesc vizitat de autorităţile italiene, care au confiscat cârnaţii, şunca şi coastele de porc