Antena Meniu Search
x

Video Mai multe state din nordul şi vestul Americii, paralizate de o furtună de zăpadă. Este cea mai puternică ninsoare din 1943 și până acum

O furtună de zăpadă a pus stăpânire peste mai multe state din nordul şi vestul Americii. Un pompier a murit, iar mai multe persoane au fost rănite după accidente în lanţ în California. În Los Angeles a fost emis şi primul avertisment de viscol din ultimii 34 de ani, iar meteorologii avertizează că răul abia acum începe.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 20:35

Vezi și

Sunt momentele de groază trăite de o familie din oraşul Portland. Un copac din curtea casei se prăbuşeşte lângă ei sub greutatea zăpezii. Este cea mai puternică ninsoare din 1943 până acum în zonă, iar stratul de zăpadă a atins 28 de centimetri într o singură zi.

Cea mai puternică ninsoare din 1943 până acum 

Şoferii s-au trezit blocaţi în mijlocul viscolului pentru ore întregi.

Șofer: A fost o nebunie. Era un copac căzut pe autostradă, ceea ce este o nebunie.

Pe acelaşi subiect

Furtuna de zăpadă s-a întins până în Minnesota.

Melvin Carter, primar Saint Paul, Minnesota: Ne pregătim pentru ceea ce pare a fi una dintre cele mai mari furtuni de zăpadă din istoria Minnesotei.  

Cel mai grav este în Minneapolis. Oamenii sunt blocaţi în case şi nu au curaj să se aventureze pe drum.

Ben Skogquist, camionagiu: Pe măsură ce luam cina, situaţia de pe drumuri s-au înrăutăţit din ce în ce mai tare. Şi am spus: „Ştii ceva? Nu merită.“  

În Michigan, un pompier a murit electrocutat, după ce o linie electrică a căzut peste el. Iar În California, 8 oameni au fost răniţi într-un carambol. Peste 6000 de zboruri sunt anulate în toată America, iar peste 945 de mii de oameni stau pe întuneric.

În Los Angeles a fost emis primul avertisment de viscol din 1989 încoace. Un strat fin de zăpadă s-a aşternut până şi pe celebrul semn de la Hollywood.

Kyle Takata, snowboarder: Este absolut minunat! Este prima dată când văd așa ceva. Este foarte tare, mai ales dacă faci snowboard.  

Avertismentele de vreme rea rămân în vigoare pentru mai multe state inclusiv în weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Mai multe state din nordul şi vestul Americii, paralizate de o furtună de zăpadă. Este cea mai puternică ninsoare din 1943 și până acum