Antena Meniu Search
x

Malaysia cere ajutor SUA pentru a continua căutările avionului dispărut!

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines este ne negăsit, după două săptămâni de la dispariţie! Acesta este motivul pentru care Malaysia a cerut Statelor Unite să-i furnizeze echipamente submarine de supraveghere

În cursul unei conversaţii telefonice, ministrul malaysian al Apărării, Hishammuddin Hussein, i-a cerut secretarului american al Apărării, Chuck Hagel, "că Statele Unite să studieze posibilitatea de a furniza echipamente submarine de supraveghere", a anunţat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby, conform AFP.

Şeful Pentagonului l-a asigurat pe omologul său malaysian că va "studia disponibilitatea şi utilitatea acestor tehnologii militare pentru o astfel de sarcină şi că îi va da un răspuns cât mai curând posibil".

Zborul MH370 care asigura legătura Kuala Lumpur-Beijing, cu 239 de persoane la bord, a dispărut la scurt timp după decolare, sâmbătă, 8 martie, la ora 00.41 (vineri, 18.41 ora României). La jumătatea drumului, între coastele Malaysiei şi Vietnamului, avionul şi-a schimbat direcţia de zbor, către vest, în sens opus planului prevăzut iniţial, iar sistemele de comunicaţie au fost dezactivate "în mod deliberat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Malaysia cere ajutor SUA pentru a continua căutările avionului dispărut!