Antena Meniu Search
x

O mamă care și-a abandonat copiii și a plecat în vacanță riscă 20 de ani de închisoare în SUA

O mamă din Texas care și-a abandonat cei 5 copii, lăsându-i singuri acasă, pentru a pleca în vacanță, riscă 20 de ani de închisoare. Copiii au fost găsiți în condiții groaznice de polițiștii din Statele Unite.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 10.03.2019, 19:18

O mamă din Texas care și-a abandonat cei 5 copii, lăsându-i singuri acasă, pentru a pleca în vacanță, riscă 20 de ani de închisoare. Copiii au fost găsiți în condiții groaznice de polițiștii din Statele Unite.

Incidentul s-a produs în statul american Texas. Chrystal Walraven, o tânără mamă de 28 de ani, a decis să plece în vacanță pe motiv că ”are nevoie să stea departe de tot ce se întâmplă acasă”.

Selfie din vacanță

Americanca și-a lăsat singuri cei 5 copii acasă și a plecat în Carolina de Nord. A petrecut vacanța cu un bărbat. Tânăra și-a făcut și selfie-uri pe plajă, în destinații turistice.

Tânăra mamă într-un selfie, pe Facebook

În schimb, copiii au fost găsiți în condiții groaznice de autorități. Potrivit The Mirror, cei de la Protecția Copilului și poliția au venit după câteva zile de la plecarea în vacanță a tinerei. Casa era plină de gunoaie și miroasea a fecale.

Cel mai mare dintre copii are 12 ani, iar cel mai mic doar 15 luni. Alarma a fost dată de directorul școlii unuia dintre copii. Băiatul i-a spus că a stat până târziu pentru a-i schimba pamperșii surorii mai mici. Îngrijorat, directorul a telefonat bărbatului care, în actele școlii, era trecut ca tatăl elevului.  Acesta i-a spus că mama este plecată și că de copii are grijă o vecină. Directorul a anunțat atunci autoritățile.

Luată la întrebări de poliție, vecina despre care s-a spus că îi îngrijește pe copii a susținut că le-a făcut de mâncare cu o zi înainte, dar că avea impresia că îi îngrijește tatăl lor.

Tânăra riscă până la 20 de ani de închisoare

Mama neglijentă a fost luată la întrebări de autorități. Ea a întârziat cu 2 zile întoarcerea din vacanță, spunând că a pierdut niște avioane, dar că a ținut legătura cu copiii pe Facebook Messenger.

Femeia a fost arestată și face față la două acuzații, de abandonarea copiilor și de punerea lor în pericol. Ea riscă o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare, spune presa americană. Copiii au fost mutați inițial într-un centru specializat, apoi au fost dați în grija tatălui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O mamă care și-a abandonat copiii și a plecat în vacanță riscă 20 de ani de închisoare în SUA