Antena Meniu Search
x

Mamă bătută cu sălbăticie de două adolescente, pentru că a încercat să îşi apere fiica

O mamă a fost băgată în spital de două adolescente, după ce a încercat să îşi apere propria fiică din calea bătăuşelor. Incidentul a avut loc la o şcoală din California.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.01.2020, 15:52

O mamă a fost băgată în spital de două adolescente, după ce a încercat să îşi apere propria fiică din calea bătăuşelor. Incidentul a avut loc la o şcoală din California.

Maria Guadalupe Jimenez şi soţul ei au ajuns marţi la liceul James Logan cu fiica lor în vârstă de 16 ani pentru a discuta cu directorul despre comportamentul anumitor colege care o agresau în timpul orelor şi în pauzele dintre cursuri.

Ei au povestit că fiica lor suportă de mai bine de un an batjocura acestora şi nu doar la şcoală, ci şi în mediul online.

Înainte de a putea intra în clădire, au fost întâmpinați de un grup de fete din afara școlii care au sărit la bătaie.

„Au vrut să dea în fata mea, dar am sărit să îi iau apărarea şi am făcut un scut de protecţia în jurul ei, atunci s-au năpustit asupra soţiei mele. Au început să ţipe: Haide, ce vrei să faci? Cine va da primul pumn?” a povestit tatăl.

Jimenez a fost bătută crunt de cele două fete, între care una ar fi chiar elevă a liceului James Logan High. Femeia a ajuns la spital vânătă, cu un ochi negru şi faţa mutilată.

„Are oasele rupte, ochii roşii, umflături. Sunt extrem de supărat, dar şi trist pentru că se poate întâmpla aşa ceva” a mai adăugat Rojas, tatăl fetei.

În timpul încăierării şi adolescenta a fost lovită cu pumnii şi picioarele de cele două bătăuşe, însă doar mama ei, care a născut recent o altă fetiţă, a suferit răni grave, fiind necesară internarea ei în spital.

Potrivit Daily Mail, poliția Union City a venit la fața locului și a arestat-o pe una dintre fete, minoră.

„Cercetăm şi urmărim acest incident, colaborând direct cu Departamentul de Poliție al orașului Union și pentru a lua măsuri disciplinare. Credem că acest incident nu implică şi alte persoane, în afara celor menţionate” a declarat directorul liceului într-un mail oficial trimis părinţilor.

Acum familia lui Jimenez spune că intenționează să angajeze un avocat pentru a obţine dreptatea şi îşi vor muta fiica la altă şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Mamă bătută cu sălbăticie de două adolescente, pentru că a încercat să îşi apere fiica