Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mamă româncă, lacrimi și țipete de durere lângă trupul fiului ei întins pe asfalt, în Italia. Marius a murit la doar 26 de ani, într-un accident cumplit

Durere mare într-o familie de români din Italia. Sâmbătă după-amiază, un tânăr și-a pierdut viața într-un accident cumplit, după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit cu o Toyota Yaris. În urma impactului, Marius Gabriel Filip a murit pe loc. Avea doar 26 de ani. 

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 13:19

Tragedia s-a produs pe via Martiri della Libertà din Casaleone, o comună din provincia Verona, unde tânărul român se mutase recent.

Jurnaliștii L'arena scriu că accidentul a avut loc nu departe de locul unde municipalitatea a promis construirea unui sens giratoriu, solicitat de șoferii din zonă de ani de zile. Lucrările ar urma să înceapă anul viitor, vor costa jumătate de milion de euro și ar trebui să gestioneze traficul în zona unde s-a produs tragedia. O lucrare "salvatoare", mai ales pentru încetinirea mașinilor care, imediat după giratoriu, prin viraj dreapta, au posibilitatea de a intra în benzinăria de la marginea drumului. Chiar acolo a avut loc și coliziunea dintre Toyota Yaris și motocicleta condusă de Marius. 

Marius a murit pe loc, la doar 26 de ani

Articolul continuă după reclamă

Din motive încă cercetate de polițiști, Honda acestuia s-a ciocnit violent cu partea stângă spate a mașinii, care, se pare, întorcea pentru a intra în benzinărie. În autoturismul condus de o femeie se mai aflau fiica ei și un prieten. Toți trei au fost transportați la spitalul Legnago, din fericire cu răni ușoare. Pentru românul de 26 de ani, însă, impactul a fost fatal. În ciuda intervenţiei la timp a salvatorilor, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

Pe acelaşi subiect

La faţa locului au ajuns şi membrii familiei acestuia, printre care și mama motociclistului, care, între țipete și lacrimi, a rămas mult timp lângă trupul fiului ei, acoperit cu un cearșaf pe asfalt.

Marius Gabriel Filip lucra în domeniul construcţiilor, iar în weekend era bodyguard la o agenţie de securitate. "Lucra pentru mine de aproximativ un an, era un tip bun, plin de energie și mereu gata să dea o mână de ajutor altora", își amintește proprietarul agenției Christian Pedrotti. 

Acum familia tânărului de 26 de ani, care locuiește în Cerea, așteaptă aprobarea anchetatorilor ca să poată stabili data înmormântării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Stiri externe » Mamă româncă, lacrimi și țipete de durere lângă trupul fiului ei întins pe asfalt, în Italia. Marius a murit la doar 26 de ani, într-un accident cumplit