Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, scoate-mă de aici! Omorâm oameni nevinovați". Soldați ruși s-au predat de bunăvoie și cer să plece acasă

"Mamă, scoate-mă de aici! Omorâm oameni nevinovați", este apelul făcut de unul dintre soldații ruși, care s-ar fi predat de bunăvoie armatei ucrainene. Imagini cu tânărul prizonier, dar și cu alți militari trimiși să invadeze țara vecină, au fost făcute de Serviciul de securitate al Ucrainei.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 28.02.2022, 18:17

Vezi și

Serviciul de securitate al Ucrainei a publicat pe Twitter imagini cu mai mulți soldați ruși care s-ar fi predat armatei ucrainene, relatează agenția ucraineană de știri UNN.

"Am fost lovit la cap, iar medicii ucraineni m-au dat ajutor. Mamă, ia-mă de aici! Omorâm civili care nu au făcut nimic rău", spune unul dintre tinerii prizonieri.

Citește și: Volodimir Zelenski, anunț de ultimă oră. Câți bani va primi fiecare om care ia arma în mână și va apăra Ucraina. „Acesta va fi salariul lui”

"Am fost trimis să lupt împotriva fraților din ordinul penal al președintelui nostru. Mamă, te rog, ia-mă acasă. Nu vreau să mai fiu aici", spune un altul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soldat rus, filmat plângând, după ce a fost capturat de armata ucraineană

Ieri, imagini cu un alt prizonier rus capturat de armata ucraineană au fost făcute publice pe internet. Soldatul este filmat în timp ce i se cere să-şi spună numele, dar cu greu reuşeşte să termine propoziţiile, înecat în lacrimi.

Videoclipul a ajuns viral pe internet. Oamenii şi-au exprimat regretul faţă de cei care au ajuns să lupte într-un război pe care nu şi-l doreau şi pentru care nu erau pregătiţi, în timp ce părinţii acestora aşteaptă cu groază veşti dacă mai sunt în viaţă.

Războiul dintre Rusia - Ucraina a ajuns ziua 5

A cincea zi a războiului din Ucraina a început cu noi bombardamente. Au fost auzite explozii în capitala Kiev și în principalul oraș Harkov. Deși rușii continuă să atace, soldații ucraineni răspund cu mult curaj și nu predau teritoriul lor inamicului.

Citește și: Ce număr vezi? O iluzie optică îi face pe oameni să vadă numere diferite. Testul care oferă indicii despre sănătatea ochilor

La propunerea Rusiei, partea ucraineană a acceptat să participe la negocieri. Discuţiie între cele două delegaţii vor avea loc luni dimineaţă, la Gomel, în Belarus, în timp ce președintele rus Putin a ordonat ministerului rus al Apărării să pună arsenalul nuclear al țării în stare de alertă maximă. Se pare că Belarus se alătură Rusiei în invazia Ucrainei, potrivit unor surse citate de The Kyiv Independent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » "Mamă, scoate-mă de aici! Omorâm oameni nevinovați". Soldați ruși s-au predat de bunăvoie și cer să plece acasă