Antena Meniu Search
x

Mamă și fiică rămase invalide după bombardamentele rusești de la gara Kramatorsk. Acum sunt îngrijite de fiul de 11 ani

O fetiță de 11 ani și mama sa au rămas fără picioare, în urma bombardamentelor rusești de la gara Kramatorsk din Ucraina, scrie BBC. Acum, cele două sunt îngrijite de fratele geamăn al micuței. 

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 09:31

Mamă și fiică rămase invalide după bombardamentele rusești de la gara Kramatorsk. Acum sunt îngrijite de fiul de 11 ani
Mamă și fiică rămase invalide după bombardamentele rusești de la gara Kramatorsk. Acum sunt îngrijite de fiul de 11 ani - Spitalul de copii din Liov

În timp ce așteptau trenul, cele două au mers pe peron pentru a lua ceai, iar Iaroslav, fratele Ianei, a rămas să supravegheze bagajele. 

Natalia, mama celor doi copii, spune că nu-și amintește explozia. Însă, în momentul în care a deschis ochii a observat că era plină de sânge, iar în jur erau mai multe cadavre. 

Femeia mărturisește că a încercat să se ridice, dar nu a reușit. Natalia a rămas fără un picior, iar Iana ambele member inferioare. 

Cele două au fost îngrijite de medicii de la Spitalul de Copii din Liov, dar vor fi transferate în Statele Unite pentru tratament. Acum, Ianos este cel care are grijă de mama și sora sa.

În urma atacului rusesc de la gara Kramatorsk, 50 de persoane au fost ucise

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Mamă și fiică rămase invalide după bombardamentele rusești de la gara Kramatorsk. Acum sunt îngrijite de fiul de 11 ani