Antena Meniu Search
x

Mama Violetei, românca ucisă în Italia de iubit, mesaj sfâşietor după înmormântarea fetei ei

Mama Violetei, românca ucisă în Italia de iubit, a transmis un mesaj sfâşietor, după înmormântarea fetei ei. Durerea unei mame care şi-a îngropat copilul nu poate fi spusă, totuşi, în cuvinte.

Violeta a murit la 12 ore după ce iubitul ei i-a dat foc
Mama Violetei, românca ucisă în Italia de iubit, mesaj sfâşietor după înmormântarea fetei ei - infocilento.it

Mama Violetei, românca ucisă în Italia de iubit, a transmis un mesaj sfâşietor, după înmormântarea fetei ei. Durerea unei mame care şi-a îngropat copilul nu poate fi spusă, totuşi, în cuvinte.

Violeta Senchiu, 32 de ani, a fost ucisă acum două săptămâni de partenerul ei de viaţă, care a dat foc casei în care trăiau. Transportată la spital cu arsuri grave, tânăra mamă a murit după 12 ore de agonie, medicii nemaiputând să-i salveze viața.

În urma ei au rămas trei copii, de 13, 9 și 3 ani. Cei trei copilași vor fi crescuți acum de mama româncei, stabilită de mai mulți ani în Italia.

"În ziua înmormântării fetei mele nu am avut puterea de a primi condoleanţe, la finalul ceremoniei. Dar mă simt obligată să le mulţumesc tuturor pentru că au fost aproape şi pentru afecţiunea pe care ne-au arătat-o, în toate felurile. Mulţumirile mele merg către toate comunităţile, cea din Sala Consilina, comunitatea românească din Italia, către prietenii ei, care au venit la noi, către Biserică, pentru colegii ei. Nu vom uita niciodată ce aţi făcut şi ce faceţi pentru mine şi pentru cei trei nepoţi ai mei. Vă iubim.", a transmis mama Violetei într-un mesaj public preluat de presa din Italia.

Pe acelaşi subiect

Iubitul italian al Violetei, Gimino Chirichella, de 48 de ani, este acuzat de omor cu premeditare, acesta provocând incendiul cu scopul de a-i curma viaţa româncei.

Iubitul acesteia s-a dus la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta, în Sagnano – Sala Consilina. A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca. A turnat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament.

Bărbatul a fost şi el rănit în explozie, fiind dus la spitalul spitalul "San Carlo" din Potenza, acolo unde se află sub pază. A refuzat să facă vreo declaraţie în faţa procurorilor care au venit la spital să îl interogheze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Mama Violetei, românca ucisă în Italia de iubit, mesaj sfâşietor după înmormântarea fetei ei