Antena Meniu Search
x

Tânăr de 20 de ani, condamnat la închisoare pe viață după ce a înjunghiat un bărbat de 12 ori, supărat că a pierdut la biliard

Un tânăr de 20 de ani a fost condamnat pe viață după ce a înjunghiat un bărbat de 12 ori, într-un club din Marea Britanie, supărat că a pierdut la biliard, scrie The Mirror.

Chris West a fost injunghiat de 12 ori de un tanar, suparat ca a piedut la biliard - The Mirror

Un tânăr de 20 de ani a fost condamnat pe viață după ce a înjunghiat un bărbat de 12 ori, într-un club din Marea Britanie, supărat că a pierdut la biliard, scrie The Mirror.

Tragedia s-a petrecut în octombrie anul trecut, în pubul Monkfield Arms din Cambourne, Cambridge, Marea Britanie.

Kai Nazir, de 20 de ani, l-a atacat pe Daniel Berryman cu cuțitul, supărat că a pierdut la biliard. Victima a ridicat tricoul și le-a arătat prietenilor ce s-a întâmplat, primind rapid îngrijiri din partea acestora.

Însă, doi dintre prietenii lui Daniel Berryman, Chris West și Richard Cousins, au fugit după agresor, pe care l-au încolțit pe o stradă din apropierea pub-ului.

Pe acelaşi subiect

Însă, în timpul conflictului, Chris West a fost înjunghiat de 12 ori de Kai Nazir și a murit în urma rănilor suferite.

Luni, Kai Nazir a fost condamnat la închisoare pe viață, judecătorul susținând că nicio sentință nu va putea repara pierderea suferită de soția și familia lui Chris.

“Christopher iubea viața atât de mult. Nu am cuvinte, o parte din mine s-a dus odată cu fiul meu“, a declarat, mama victimei în timpul procesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Tânăr de 20 de ani, condamnat la închisoare pe viață după ce a înjunghiat un bărbat de 12 ori, supărat că a pierdut la biliard