Antena Meniu Search
x

Un mort şi mai mulţi răniţi după o explozie în Insula Jersey. Serviciile de urgenţă au început căutările în zonă

O persoană a murit şi mai multe sunt date dispărute în urma unei explozii şi a unui incendiu la un bloc de locuinţe, în insula anglo-normandă Jersey din Canalul Mânecii, a anunţat sâmbătă poliţia, relatează Reuters, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 14:11

Explozie Jersey
Explozia a avut loc la un bloc de locuinţe în insula anglo-normandă Jersey - Twitter / Sotiri Dimpinoudis

Şeful poliţiei din Jersey, Robin Smith, a declarat într-o conferinţă de presă că "o duzină" de locuitori sunt încă daţi dispăruţi după incidentul de la Saint Helier, în sudul insulei. O "puternică explozie" a avut loc în jurul orei 4.00 dimineaţă, a precizat şeful poliţiei locale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În urma exploziei din această dimineaţă la Haut du Mont, Pier Road, un număr de rezidenţi sunt încă daţi dispăruţi (...). Serviciile de urgenţă lucrează la faţa locului şi au început căutările", a adăugat el.

Oamenii au fost rugaţi să evite zona incendiului

Poliţia a declarat că incendiul a fost stins, dar serviciile de urgenţă încă "desfăşoară o activitate semnificativă" la faţa locului, care a fost izolat, iar oamenii au fost rugaţi să evite zona.

Jersey este o dependenţă a Coroanei Britanice cu propriile sale sisteme financiar şi juridic şi o populaţie rezidentă de puţin peste 100.000 de persoane. Poliţia a anunţat că a răspuns la un incident petrecut la proprietăţi rezidenţiale. Drumul numit de autorităţi se află lângă portul din capitala insulei St Helier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Un mort şi mai mulţi răniţi după o explozie în Insula Jersey. Serviciile de urgenţă au început căutările în zonă