Antena Meniu Search
x

Mărturii șocante la audierea lui Britney Spears: Nu este lăsată să facă copii, a fost forțată să ia medicamente și să susțină concerte

Britney Spears a rupt tăcerea şi cere să fie scoasă de sub tutela tatălul ei. Artista a povestit judecătorilor, prin videoconferinţă, toate abuzurile la care a fost supusă în ultimii 13 ani şi a făcut apel să îşi recapete toate drepturile civile. Sute de fani ai cântăreţei s-au prezentat în faţa tribunalului şi au susţinut-o pe toată durata audierii. 

de Redactia Observator

la 24.06.2021, 21:25

Vezi și

Britney Spears  a fist încurajată de sute de fani. Pentru prima dată de la începutul acestui scandal în care Jamie Spears este acuzat că a abuzat de controlul asupra drepturilor fiicei sale, Britney s-a exprimat liber în faţa judecătorilor. ”Acum vă spun adevărul. Nu sunt fericită, nu pot dormi, mă simt atât de furioasă, este o nebunie şi sunt deprimată. Plâng în fiecare zi. Nu mint. Îmi vreau viaţa înapoi. Au fost 13 ani şi este destul. Este dorinţa mea şi visul meu ca toate astea să se termine.”, a mărturisit vedeta.

Artista a vorbit timp de 24 de minute prin videoconferinţă, neîntrerupt. Britney a spus că îşi doreşte să îi fie reduse programările la terapie, să poată avea control asupra propriilor finanţe, să aibă libertatea de a se căsători şi de a avea un copil. ”M-am săturat să mă simt singură! Merit să am aceleaşi drepturi ca toată lumea. Vreau să mă pot căsători şi să am un copil. Am un dispozitiv contraceptiv intrauterin în mine în aceste momente să nu pot rămâne însărcinată. Şi vreau să îl scot.” a mărturisit Britney. 

Britney, în vârstă de 39 de ani, are doi copii de 14 şi 15 ani din relaţia cu Kevin Faderline, asupra cărora are o custodie parțială. În prezent are o relaţie cu Sam Asghari, cu 12 ani mai tânăr.

Experţii judiciari susţin că dezvăluirile din instanţă ar trebui să fie suficiente ca artista să obţină tot ceea ce îşi doreşte. ”Este o bombă. Este uimitor.  Dacă aş fi judecător, aş fi foarte îngrijorat pentru bunăstarea ei. Aş arăta compasiune. Înţeleg faptul că liberatea ei este restricţionată de tribunal.” a explicat Peter Walzer, avocat.

Pe acelaşi subiect

Jamie Spears a primit controlul asupra ei şi a afacerilor artistei printr-un ordin judecătoresc în 2008, ca urmare a semnelor de probleme de sănătate mentală arătate de Britney Spears. Din 2020 tatăl cântăreţei a devenit co-tutore al averii alături de compania Bessemer Trust.

Britney Spears: „Mi s-a spus că nu mă pot căsători sau să am un copil”

Britney Spears a spus că echipa care a deține tutela asupra ei a controlat cele mai intime detalii din viața ei, inclusiv dacă poate avea sau nu copii. Cântăreața, care are doi copii dintr-o relație anterioară, a spus că ar dori să aibă un alt copil, dar faptul că este sub tutela tatălui nu-i permite acest lucru. „Vreau să mă pot căsători și să am un copil”, a spus ea în fața instanței. „Mi s-a spus chiar acum de către aceştia că nu mă pot căsători sau să am un copil.” Ea a mai relatat că i se interzice să-și vadă prietenii care locuiesc la câteva minute distanță de ea și că iubitul ei nu are voie să o vadă.

Spears a spus că a fost nevoită să ia medicamente pe care nu le dorea. Ea a mai adăugat că nu a avut niciun control asupra asistenței medicale, „Toată familia mea nu a făcut nimic”, a spus ea. Starul vrea să facă terapie acasă, dar a fost forțată să meargă într-un loc unde paparazzi o urmăresc.

Britney Spears, forțată să susțină concerte

Spears a susținut că tatăl ei  a amenințat-o că o va da în judecată în 2018 dacă nu își va susţine concertele. Echipa care o controlează pe cântăreață le-ar fi spus în mod fals terapeuţilor că aceasta nu-şi ia medicamentele la timp. „Nu sunt aici pentru a fi sclavul nimănui. Pot să spun nu în anumite situaţii care nu îmi covin”.

Ea a spus că tutela asupra ei este abuzivă și inutilă, repetând argumentele pe care activiștii #FreeBritney le-au repetat de ani de zile. Britney Spears a spus că a fost forțată să acționeze împotriva voinței sale.

Ea a spus că tatălui ei i-a plăcut să o controleze. „I-a plăcut controlul, să-i facă rău propriei fiice 100.000%”, a spus ea, menționând că la un moment dat a fost forțată să meargă la reabilitare împotriva voinței sale și să plătească 60.000 de dolari, iar tatălui ei nu-i păsa cât de tulburată era: ”Am plâns la telefon o oră și lui i-a plăcut fiecare minut în care plângeam.” Ea a adăugat faptul că orice trebuia să facă, îi trebuia acordul tatălui ei. „Am mințit și am spus lumii întregi că sunt bine și sunt fericită”, a continuat ea, adăugând că inițial se temea să vorbească. „Sincer, nu cred că cineva mă va crede”.  

Ea a început ședința menționând că s-a adresat instanței de judecată la o ședință cu ușile închise din 2019 și că nu s-a simțit auzită de judecători. „Nu cred că am fost auzită când am venit ultima dată la tribunal”.  La începutul ședinței, un avocat al tutelei lui Spears și-a exprimat îngrijorarea cu privire la mărturia publică, dar cântăreaţa a intervenit rapid și a spus: „Simt că ar trebui să fie o ședință deschisă în instanță și ei ar trebui să asculte și să audă ce am de spus.” 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Mărturii șocante la audierea lui Britney Spears: Nu este lăsată să facă copii, a fost forțată să ia medicamente și să susțină concerte