Antena Meniu Search
x

Video Mărturiile pasagerilor din trenuri, după accidentul feroviar de lângă Barcelona. 155 de oameni au fost răniţi

Panică în apropiere de Barcelona! Două trenuri pline cu navetişti s-au ciocnit miercuri dimineaţă, la o oră de vârf. 155 de pasageri au fost răniţi. Până acum, nu sunt informaţii că ar fi români printre victime.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 20:53

Vezi și

Un tren plin cu pasageri a fost lovit din spate, când era oprit în gară, de altă garnitură care a intrat pe aceeaşi linie şi mergea în aceeaşi direcţie. Accidentul a avut loc în staţia Montcada y Reixac, aflată la o oră de mers de Barcelona. 1.300 de călători erau în cele două trenuri.

"Am simţit o lovitură foarte puternică, toţi cei care stăteau în picioare au căzut, cei care stăteau jos au fost loviţi", a spus o pasageră.

25 de ambulanţe şi maşini pentru descarcerare au ajuns imediat la locul accidentului. Convoaie întregi de călători au ajuns în salvări pentru a fi consultaţi. Medicii au găsit 155 de pasageri răniţi, care au avut, însă, norocul să scape fără probleme grave.

"Mă duc la medic, să fac o radiografie", a spus una dintre victime. 

Accidentul feroviar de astăzi este al treilea care a avut loc în Catalonia anul acesta. O anchetă va stabili cum au ajuns pe aceeaşi linie cele două trenuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Mărturiile pasagerilor din trenuri, după accidentul feroviar de lângă Barcelona. 155 de oameni au fost răniţi