Antena Meniu Search
x

Mecanicul unui tren care urmărea filme pentru adulți s-a dat de gol în fața călătorilor (Video)

Mecanicul unui tren care circulă în Londra s-a dat de gol în fața călătorilor, în timp ce urmărea filme pentru adulți. El a uitat microfonul deschis, iar sunetul filmului a putut fi auzit în toate vagoanele.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.05.2019, 17:04

Mecanicul unui tren din Londra a uitat microfonul deschis în timp ce urmărea filme pentru adulți Vezi și

Mecanicul unui tren care circulă în Londra s-a dat de gol în fața călătorilor, în timp ce urmărea filme pentru adulți. El a uitat microfonul deschis, iar sunetul filmului a putut fi auzit în toate vagoanele.

Incidentul neobișnuit a fost filmat de un călător, care a postat videoul pe Twitter.

”Mecanicul meu de tren se uită la filme pentru adulți și a uitat microfonul deschis”, a scris călătorul în descrierea postării.

Înregistrarea video de 30 de secunde arată călătorii dintr-un vagon al trenului reacționând amuzați la sunetul unui film pentru adulți care era propagat prin boxele sistemului de comunicații.

”Asta vine de la mecanicul trenului?”, e auzit un călător întrebând.

”Nu, e telefonul cuiva”, răspunde alt călător.

Se pare însă că, într-adevăr, sunetul venea din locomotivă, unde mecanicul uitase microfonul deschis. Potrivit ziarului britanic Metro, compania de transport proprietară a trenului, South Western Railways a reacționat într-un comunicat.

”Avem o politică de blocare a materialelor necorespunzătoare, inclusiv a site-urilor pornografice, pe serviciul Wi-fi de la bord, dar și din stații. Investigăm acest incident pentru a stabili cum a fost difuzat acest material prin serviciul nostru. Incidentul de astăzi e total inacceptabil și ne cerem scuze clienților noștri”, a transmis compania.

Trasport for London (TFL), serviciul public de transport de stat din Londra, a avut o reacție amuzantă la videoul postat pe Twitter.

”Dumnezeule, din fericire, nu e vorba despre un mecanic al nostru”, a spus TFL.

Un incident similar s-a întâmplat la începutul lunii mai și într-un autobuz din Essex, când șoferul a uitat să pună căștile la telefonul pe care rulau scene dintr-un film pentru adulți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Mecanicul unui tren care urmărea filme pentru adulți s-a dat de gol în fața călătorilor (Video)