Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Medic rus, prins şi legat de ceilalţi pasageri când încerca să deschidă uşa avionului în zbor (Video)

Vadim Bondar, 43 de ani, un anestezist rus de la o clinică de top din Moscova, a devenit personaj negativa după ce s-a îmbătat în timpul unui zbor Bangkok (Thailanda) - Moscova şi a fost la un pas să producă o adevărată tragedie.

de Cristi Ioniţă

la 24.04.2019 , 19:26

Medicul rus se afla sub influenţa băuturilor alcoolice
Medicul rus a fost legat de un scaun cu două centuri de siguranţă - east2west news via Daily Mail

Vadim Bondar, 43 de ani, un anestezist rus de la o clinică de top din Moscova, s-a îmbătat în timpul unui zbor Bangkok (Thailanda) - Moscova şi a fost la un pas să producă o adevărată tragedie.

Bărbatul se întorcea dintr-un concediu petrecut în Thailanda şi a început să consume alcool la bordul avionului companiei ruse Aeroflot, invocând teama de turbulenţe. Asta în ciuda faptului că reprezentanţii companiei respective nu acceptă consumul de alcool la clasa economic pe ruta respectivă.

Medicul rus a vrut să deschidă uşa avionului la o altitudine de 11.000 de metri

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, conform Daily Mail, din cauza numărului mare de pahare de rom băute, Vadim s-a ridicat de pe scaune şi s-a îndreptat spre una dintre uşile aeronavei, în momentul în care avionul zbura la circa 11.000 de metri altitudine.

Rusul a fost la un pas să deschidă uşa şi să producă o adevărată tragedie. A fost prins în ultimul moment şi imobilizat de mai mulţi pasageri.

Aceştia au reuşit să-l lege pe rus cu două centuri de siguranţă de un scaun. Vadim Bondar a stat patru ore legat astfel, până ce avionul a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Moscova.

Medicul rus se dă victimă şi spune că i s-au furat 1.200 de dolari din avion

Rusul a fost predat poliţiştilor, însă deocamdată nu s-a luat nicio măsură împotriva lui, solicitându-se un control medical.

În schimb, Vadim Bondar se declară o victimă. Spune că nu el a făcut scandal, ci că personalul i-a vorbit în mai multe rânduri foarte urât.

În plus, anestezistul acuză faptul că modul în care a fost legat i-a pus presiune pe jugulară şi laringe, ceea ce i-a provocat probleme la nivelul respiraţiei.

Mai mult, rusul reclamă şi că i-a dispărut din bagajul de mână o sumă de bani echivalentă cu 1.200 de dolari.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Medic rus, prins şi legat de ceilalţi pasageri când încerca să deschidă uşa avionului în zbor (Video)