Antena Meniu Search
x

Efectul Meghan Markle! Logodnica prinţului Harry a devenit, în timp record, un fenomen al modei

Stocurile de hainele şi accesorii purtate de Meghan Markle se epuizează rapid. Întreaga lume este fascinată de stilul simplu, dar elegant,al viitoarei prinţese.

Vezi și

Stocurile de hainele şi accesorii purtate de Meghan Markle se epuizează rapid. Întreaga lume este fascinată de stilul simplu, dar elegant al viitoarei prinţese de la Buckingham.

Geanta vişinie purtată de Meghan Markle la un eveniment caritabil din Nottingham a devenit imediat vedetă pe internet. Stocul s-a epuizat în doar 11 minute. 

Realizată manual de brandul scoţian Strathberry, geanta de 660 de dolari a fost o alegere îndrăzneaţă, în comparație cu accesoriile discrete purtate de ducesa de Cambridge. 

Logodnica prinţului Harry nu este doar un simbol al modei, ci şi o apărătoare a drepturilor femeilor. 

La doar 11 ani, Meghan Markle a convins o companie să modifice mesajul sexist al unei reclame la detergent de vase. 

Meghan Markle:

Sinele meu de 11 ani a realizat că dacă vreau cu adevărat să mă fac auzită, atunci ar trebui să-i scriu o scrisoare Primei Doamne. Aşa că am început să-i scriu Primei Doamne a SUA de la acea vreme, Hillary Clinton. 

Meghan Markle se va căsători în luna mai cu prinţul Harry. Chiar şi familiile celor doi au fost surprinse de idila lor. Până acum, tatăl actriţei americane nu şi-a cunoscut viitorul ginere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Efectul Meghan Markle! Logodnica prinţului Harry a devenit, în timp record, un fenomen al modei