Antena Meniu Search
x

Melania Trump RUPE TĂCEREA! Prima Doamnă a SUA spune "Tatăl nostru", apoi dă de pământ cu ... (VIDEO)

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, a rupt tăcerea în oraşul american Melbourne, Florida, la un miting de susţinere a soţui ei, preşedintele Donald Trump. 

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, a rupt tăcerea în oraşul american Melbourne, Florida, la un miting de susţinere a soţui ei, preşedintele Donald Trump. 

Aspru criticat după prima lună de mandat, Trump a fost apărat de soţia lui, care după ce a rostit "Tatăl nostru", a trecut la atac. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Melania a demontat criticile aduse soţului, dar şi pe cele la adresa ei.

Pe acelaşi subiect

"Este o onoare şi o mare plăcere să stau în faţa dumneavoastră ca primă-doamnă a Statelor Unite. Voi acţiona mereu conform convingerilor mele şi voi fi onestă cu dumneavoastră, indiferent ce spune opoziţia despre mine. Soţul meu construieşte o ţară de o mare securitate şi prosperitate. 

America pe care ne-o dorim este una care funcţionează pentru toţi americanii, în care toţi americanii pot munci şi pot avea succes", a spus Prima Doamnă a SUA. 

Cine este Melania Trump 

Melania Trump, în prezent în vârstă de 45 de ani, este fost model profesionist. S-a născut cu numele Melanija Knavs în 1970 în Novo Mesto, un mic oraş din Slovenia. Tatăl ei era mecanic auto, iar mama era creatoare de modă. A debutat în cariera de manechin la vârsta de 16 ani, pregătindu-se în acei ani şi pentru obţinerea unei diplome în design şi arhitectură.

După doi ani, a semnat un contract cu o agenţie din Milano, iar în 1996 s-a mutat la New York. După o carieră înfloritoare de manechin, pe parcursul căreia a pozat pentru reviste precum Allure, Harper's Bazaar, GQ, Vanity Fair şi Elle, Melania Trump şi-a continuat cariera în faţa camerelor de televiziune, apărând în talk-show-ul ”The View.”

Melania şi Donald Trump, împreună din 1998

Melania Trump l-a întâlnit pe soţul ei miliardar în 1998 la o petrecere organizată în timpul Săptămânii Modei de la New York. Potrivit unor zvonuri, ea ar fi refuzat la început să îi dea numărul de telefon, deoarece magnatul, pe atunci în vârstă de 53 de ani, a venit însoţit de o altă femeie la acel eveniment. În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit în 2004 în Palm Beach, în Florida. Cei doi au împreună un fiu, Barron, care s-a născut în 2006. Acesta este al treilea mariaj pentru Donald Trump, care a mai fost căsătorit cu vedeta de televiziune Marla Maples şi cu fostul model ceh Ivana Zelnickova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Melania Trump RUPE TĂCEREA! Prima Doamnă a SUA spune "Tatăl nostru", apoi dă de pământ cu ... (VIDEO)