Antena Meniu Search
x

Mesajul cutremurător transmis pe facebook de o tânără al cărui băieţel de 3 ani suferă de autism: "Cu drag, de la Tommy şi mămica lui"

Un mesaj cutremurător a fost transmis pe facebook de o tânără al cărui băieţel de 3 ani suferă de autism: "Cu drag, de la Tommy şi mămica lui", a scris femeia, după ce a trăit momente speciale.

Un mesaj cutremurător a fost transmis pe facebook de o tânără al cărui băieţel de 3 ani suferă de autism: "Cu drag, de la Tommy şi mămica lui", a scris femeia, după ce a trăit momente speciale.

Lauren Browne, din Andover, Hamshire, mamă a doi copii, a primit luni, ca în fiecare săptămână, cumpărăturile comandate la Tesco. Femeia nu poate merge decât rareori la supermarket, pentru că are în grijă unul dintre fii, Tommy, 3 ani, care suferă de autism, scrie presa britanică.

Curierul venit să îi aducă acasă pungile de cumpărături i-a adresat câteva cuvinte şi băieţelului care stătea lipit de piciorul mamei, dar cum acesta nu a răspuns nimic, bărbatul l-a întrebat: "Nu vrei să vorbeşti astăzi?"

Lauren, care are 24 de ani, a povestit ce a urmat, în mesajul ei de pe facebook: "Le-am întrerupt conversaţia şi i-am explicat că fiul meu are autism. Din cauza autismului, el nu reuşeşte să vorbească aşa cum o fac majoritatea copiilor de 3 ani. De obicei, răspunsul oamenilor în astfel de momente este să dea din cap, unii să spună Dumnezeu să-l binecuvânteze. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dar acest domn minunat a început să aducă din camion lucruri uşoare şi să i le dea fiului meu, care le-a luat cu bucurie şi le-a pus după mine, alături de celelalte cumpărături. După ce toate cumpărăturile erau în casă, am semnat pentru ele. Atunci curierul s-a aplecat într-un genunchi în faţa fiului meu şi acesta, fericit, a semnat şi el şi a fost ajutat să apese butonul de terminare a livrării pe pad-ul electronic.

Vreau doar să îi transmit recunoştinaţ mea acestui om minunat, care, în loc să ignore, sau să fie încurcat de ceea ce aflase despre fiul meu a găsit o modalitate alternativă de a comunica cu el. Asta însemană pentru mine o lume întreagă.

Sunt sigură că alţi părinţi cu copii care au nevoi speciale vor aprecia acest gest. Din păcate nu îi ştiu numele, dar, domnule curier, dacă vedeţi acest mesaj, vă mulţumim pentru bunătatea dumneavoastră. Cu dragoste, de la Tommy şi mămica lui."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Mesajul cutremurător transmis pe facebook de o tânără al cărui băieţel de 3 ani suferă de autism: "Cu drag, de la Tommy şi mămica lui"