Antena Meniu Search
x

Video "Terminatorul" Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin: "Tu ai pornit acest război"

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 74 de aani, i-a transmis președintelui Vladimir Putin un mesaj direct: "Tu ai pornit acest război. Tu conduci acest război. Tu poți opri acest război". Descriindu-se drept un "prieten vechi" al poporului rus, fostul actor a mărturisit că a fost inspirat în carieră de halterofilul Yuri Petrovici Vlasov, pe vremea când avea doar 14 ani. Mesajul, publicat pe Instagram, a adunat sute de mii de vizualizări.

de Redactia Observator

la 21.03.2022, 15:57

Vezi și

Arnold Schwarzenegger a făcut un apel direct la Vladimir Putin și la poporul rus, pentru a aduce la lumină "adevărul" despre invazia Ucrainei, pe care a descris-o drept o "catastrofă umanitară". "Lasă-mă să te întreb, de ce ai sacrifica viețile acelor tineri bărbați pentru ambiția ta?", a întrebat retoric fostul guvernator al Californiei.

"Denazificarea Ucrainei? Asta nu e adevărat!"

"Nimeni nu vrea să audă ceva rău de propriul guvern, înțeleg asta, dar ca prieten vechi al poporului rus sper că veți auzi ce am de spus. Vă vorbesc cu aceeași sinceritate cu care am vorbit poporului american atunci când a fost o tentativă de insurecție pe 6 ianuarie, când o mulțime a pătruns în Capitoliu și a încercat să dea jos guvernul. Știu că guvernul vostru v-a spus că acesta este un război pentru denazificarea Ucrainei. Denazificarea Ucrainei? Asta nu e adevărat! Ucraina e o țară cu un președinte evreu, un președinte evreu al cărui tată i-au murit trei frați, uciși de către naziști. Cei în putere de la Kremlin au pornit acest război. Acesta nu e războiul poporului rus. Nu. De fapt, vreau să vă spun că 141 de națiuni au votat la ONU cu Rusia este agresorul", a spus Schwarzenegger.

Citește și: Cine e Sam Heughan. Detalii mai puțin cunoscute despre actorul care îl interpretează pe Jamie Fraser din serialul Outlander

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Au cerut retragerea trupelor imediat. Doar patru țări din întreaga lume au votat cu Rusia. E un fapt. Vedeți cum lumea s-a întors împotriva Rusiei din cauza acțiunilor din Ucraina. Blocuri întregi au fost puse la pământ de artileria rusească și de bombe, printre care un spital de copii și o maternitate. Trei milioane de refugiați ucraineni, cei mai mulți femei, copii și bătrâni, au fugit din țară. Și mulți alții încearcă să scape. Este o criză umanitară. Din cauza brutalității, Rusia este acum izolată de societatea națiunilor. Nu vi se spune adevărul despre consecințele acestui război asupra Rusiei", a afirmat fostul actor.

Arnold Schwarzenegger: "Regret să vă spun că mii de soldați ruși au fost uciși"

"Au fost prinși între ucrainenii care luptă pentru țara loc și conducerea Rusiei care luptă pentru cucerire. Cantități masive de echipamente rusești au fost distruse sau abandonate. Distrugerea pe care bombele rusești au adus-o asupra civililor nevinovați au îngrozit lumea astfel încât cele mai puternice sancțiuni economice decise vreodată au fost impuse țării voastre [...] Guvernul rus nu a mințit doar cetățenii, ci și soldații. Unor soldați li s-a spus că merg să se lupte cu naziști. Altora li s-a spus că poporul ucrainean îi va primi ca niște eroi. Iar unora li s-a spus că se merge la exerciții militare. Ei nici nu știau că merg la război. Altora li s-a spus că merg să protejeze etnici ruși din Ucraina. Nu este adevărat", a mai spus Arnold Schwarzenegger.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri externe » "Terminatorul" Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Vladimir Putin: "Tu ai pornit acest război"