Antena Meniu Search
x

Galerie foto Microbuz plin cu ucraineni, zdrobit într-un TIR. Șoferul s-a înfipt cu Sprinter-ul în camionul oprit la trecerea frontierei, în Polonia

Imagini de coșmar surprinse, sâmbătă, într-o localitate din Polonia, aflată la granița cu Ucraina. Un microbuz plin cu pasageri s-a făcut praf, după ce șoferul a intrat cu viteză în spatele unui camion care aștepta la coadă pentru trecerea frontierei. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 23.07.2023, 11:54

Accidentul s-a produs la Hurko, districtul administrativ Gmina Medyka, în sud-estul Poloniei. 

Microbuzul, un Mercedes Sprinter, era condus de un tânăr în vârstă de 34 de ani și transporta opt ucraineni, care se întorceau acasă.

Chiar înainte de  graniță, șoferul a pierdut controlul vehiculului din motive necunoscute și a intrat cu viteză în spatele semiremorcii unui TIR care aștepta la coadă pentru trecerea frontierei. Forța impactului a fost enormă, partea din față a microbuzului fiind complet zdrobită. Șoferul a fost incredibil de norocos și a scăpat nevătămat. Din păcate, soarta nu a fost atât de bună cu pasagerii săi. Opt persoane cu vârste cuprinse între 17 și 62 de ani au fost grav rănite și transportate la spital.

Sprinter-ul fusese adaptat pentru transortul de pasageri

Pe acelaşi subiect

În afară de cea mai tânără dintre victime, un adolescent de 17 ani, restul sunt toate femei. Plecaseră din Wrocław și se întrceau în țara lor.

Deși, la prima vedere, microbul poate arăta ca o vehicul de transport marfă, poliția a confirmat pentru Fakt că Sprinter-ul fusese adaptat corespunzător pentru a transporta pasageri.

În urma accidentului, șoferul de 34 de ani a fost reținut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Microbuz plin cu ucraineni, zdrobit într-un TIR. Șoferul s-a înfipt cu Sprinter-ul în camionul oprit la trecerea frontierei, în Polonia