Antena Meniu Search
x

Mihaela a fost găsită moartă de iubitul ei, pe un drum din Italia, după ce n-a mai răspuns la telefon. Sfârşise într-un accident înfiorător

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul româncei de 42 de ani, care a murit pe loc, miercuri seară, într-un accident rutier în Italia. Mihaela Carmen Bătăiosu a sfârşit la volanul BMW-ului său, pe centura de sud a orașului Bergamo, la Zanica.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.12.2019, 09:23

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul româncei de 42 de ani, care a murit pe loc, miercuri seară, într-un accident rutier în Italia. Mihaela Carmen Bătăiosu a sfârşit la volanul BMW-ului său, pe centura de sud a orașului Bergamo, la Zanica.

Mihaela Carmen Bătăiosu, de loc din Craiova, a murit pe loc, într-un accident teribil produs la Zanica, pe șoseaua de centură a localității Bergamo.

Nenorocirea s-a produs miercuri seară, jurul orei 22:30, când românca de 42 de ani, rezidentă în Verdello, se îndrepta spre locul de muncă. Carmen se afla la volanul unui BMW şi circula în direcția Seriate, iar cealaltă maşină implicată în accident, un autoturism Fiat Punto, se îndrepta în direcţia opusă, spre Stezzano.

Din cauze necunoscute încă, una dintre cele două mașini a intrat pe contrasens, cele două maşini lovindu-se frontal, sub podul de pe via Pradona, potrivit ecodibergamo.it.

În urma impactului violent, românca a murit pe loc. 

Celălalt şofer, un italian de 40 de ani, rezident în Urgnano, a fost grav rănit fiind transportat la spitalul Papa Giovanni din Bergamo.

Românca a sfârşit la volanul maşinii sale, un BMW făcut praf în urma accidentului

Carmen a fost găsită fără viaţă de iubitul ei

Carmen lucra la aeroportul Orio al Serio și era responsabilă cu curățenia în avioane. Ca de fiecare dată, când Carmen ajungea la muncă urma să-l sune pe iubitul ei, Florin, pentru a-i da de știre că a ajuns cu bine, scrie rotalianul.com.

Aseară, însă, telefonul nu a mai sunat, iar Florin a început să se îngrijoreze. Inițial, a sunat-o el pe ea, de mai multe ori, dar Carmen nu răspundea la telefon. Simțea că ceva nu e în regulă, aşa că a decis să urce în mașină și să plece în căutarea ei. A urmat același drum pe care iubita lui îl parcurgea în fiecare seară pentru a ajunge la locul de muncă, dar când a ajuns la podul de pe via Pradona a avut parte de un șoc.

Maşina iubitei lui era zdrobită, pe marginea drumului.

Mihaela Carmen Bătăiosu, avea două fete, una trecută de vârsta majoratului și cealaltă adolescentă încă.

Mihaela Carmen Bătăiosu şi fiica ei

Peste numai o lună, românca ar fi împlinit 43 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mihaela a fost găsită moartă de iubitul ei, pe un drum din Italia, după ce n-a mai răspuns la telefon. Sfârşise într-un accident înfiorător