Antena Meniu Search
x

Video Milionar, atacat în Londra, în timp ce se afla într-un Bugatti. Hoţii i-au spart geamul ca să îi fure Rolex-ul

Doi hoţi înarmați au atăcat un milionar aflat într-un Bugatti și au încercat să-i fure ceasul Rolex în valoare de 110.000 de lire sterline, în centrul Londrei.

de Antonia Roşu

la 22.08.2022, 19:08

Milionar, atacat în Londra, în timp ce se afla într-un Bugatti. Hoţii i-au spart geamul ca să ii fure Rolex-ul
Milionar, atacat în Londra, în timp ce se afla într-un Bugatti. Hoţii i-au spart geamul ca să ii fure Rolex-ul - Twitter

Abdullah F. Al Basman a fost atacat în plină zi de către doi motocicliști cu ciocane, în timp ce se afla în trafic cu bolidul său de 3 milioane de lire sterline. Abdullah era prins în trafic în zona Park Lane.

Deşi cei doi au spart geamul automobilului său Bugatti Chiron, se pare hoţii că nu au reușit să fure nimic de la milionar. Potrivit The Sun, ținta ar fi fost ceasul acestuia - un Rolex Daytona Platinum, care valorează peste 110.000 lire sterline.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Domnul Al Basman era cazat în hotelul Berkeley, de unde martorii susţin că a fost urmărit de tâlhari, înainte de a comite atacul. „Hoții de pe motorete au fost la hotel în această dimineață, unde personalul le-a spus să coboare de pe trotuar”, a declarat un martor.

Pe acelaşi subiect

Atacul a fost unul premeditat

„Când Abdullah a plecat cu Bugatti-ul, au început să-l urmărească până la Hyde Park Corner. Unul dintre ei a claxonat la un moment. Presupun că acela a fost semnalul că e timp să atace”, a continuat acesta. „Cred că așteptau o intersecție cu un semafor roșu care durează mai mult, pentru a avea timp să îl atace.”

Se pare că bandiții îl vizau de ceva timp pe milionarul din Kuweit, care își etalează mașinile și ceasurile scumpe pe toate rețelele sociale, relatează ziarul britanic. În ciuda faptului că unul dintre hoţi a lovit geamul maşinii sale de lux, Abdullah este văzut plecând cu viteză, în timp ce hoții sunt forțați să o ia pe o altă stradă.

Autorităţile nu au reţinut încă pe nimeni

Poliția Metropolitană a Londrei a confirmat că au fost chemați duminică pe Curzon Street din cartierul Mayfair, chiar înainte de ora 17:00. Nimeni nu a fost reţinut încă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Milionar, atacat în Londra, în timp ce se afla într-un Bugatti. Hoţii i-au spart geamul ca să îi fure Rolex-ul