Antena Meniu Search
x

Ministrul rus al Transporturilor: „Sancțiunile impuse Rusiei au stricat practic toată logistica din țara noastră"

Recunoaștere rară din partea Kremlinului că sancțiunile menite să paralizeze economia Rusiei au un efect semnificativ. Ministrul rus al transporturilor, Vitaly Savelyev, declară că sancțiunile internaționale au „stricat practic" logistica în țară.

de Redactia Observator

la 22.05.2022, 08:45

Sancțiunile au stricat practic logistica în Rusia, spune ministrul rus al transporturilor - Shutterstock

„Sancțiunile impuse Rusiei... au stricat practic toată logistica din țara noastră. Și trebuie să căutăm noi coridoare logistice", a declarat Vitaly Savelyev, aflat într-o vizită în orașul portuar Astrakhan din sudul Rusiei, la Marea Caspică, a anunțat agenția de presă de stat TASS.

Noile coridoare pentru transportul de mărfuri includ o rută nord-sud care trece prin două porturi din Marea Caspică: Olya și Makhachkala, relatează mediafax.ro. 

Comentariile ministrului au fost o recunoaștere rară din partea Kremlinului că sancțiunile menite să paralizeze economia Rusiei au un efect semnificativ.

Război Rusia - Ucraina, ziua 88

Armata rusă a bombardat din nou Odesa şi a lansat rachete de croazieră de pe navele din Marea Neagră. La rândul lor, ucrainenii afirmă că au eliminat un întreg batalion inamic în Donbas, unde situaţia este foarte dificilă, după cum recunoaşte chiar preşedintele Zelenski. Rusia este totuşi departe de victorie. Iar ca o lovitură simbolică Occidentului, conducerea de la Moscova a interzis intrarea în ţară a sute de cetăţeni americani, inclusiv câţiva care sunt decedaţi de ani de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ministrul rus al Transporturilor: „Sancțiunile impuse Rusiei au stricat practic toată logistica din țara noastră"