Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Miracol pe autostrada! O fetiţă a supravieţuit unui grav accident

Ysabelle Amos, în vârstă de şapte ani, a zburat pe geamul maşinii, la o viteză de 112 kilometri la oră şi a scăpat nevătămată.

de Redactia Observator

la 11.07.2014 , 18:39

Ysabelle Amos, în vârstă de şapte ani, a zburat pe geamul maşinii, la o viteză de 112 kilometri la oră şi a scăpat nevătămată.  

Fata se afla în masină cu câţiva membri ai familiei când unul dintre cauciucuri a explodat. Atunci, automobilul a început să se învârtă şi a fost aruncat de pe banda din mijlocul autostrăzii.

Iubita tatălui fetei, de 42 de ani, se afla la volanul maşinii şi a reuşit să redreseze autovehiculul către banda de urgenţă fără să lovească alţi participanţi la trafic. Când femeia s-a uitat pe scaunele din spatele maşinii a observat că unul dintre copii lipsea.

Articolul continuă după reclamă

Ysabelle zburase prin geamul deschis şi a aterizat fix în mijlocul autostrăzii.

“Copiii au început să strige panicaţii numele fetei”, a declarat femeia de la volan. Câţiva şoferi au oprit maşina şi au adus-o pe fată. Ysabelle nu avea nicio zgârietură.

Nimeni nu a fost rănit grav. Copiii din scaunele din spate au avut câteva contuzii uşoare şi femeia o vânătaie.

Autostrada din Lancashire, Anglia, a fost închisă pentru câteva ore iar cei implicaţi în accident au fost transportaţi la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Ştiri externe » Miracol pe autostrada! O fetiţă a supravieţuit unui grav accident