Antena Meniu Search
x

Curs valutar

MIRACOL pe munte! O fetiţă de doar 2 ani a fost salvată şi e nevătămată, după ce a stat 12 ore PRIZONIERĂ într-o crevasă (VIDEO)

O fetiţă în vârstă de 2 ani care a rămas blocată într-o crevasă timp de 12 ore, în Alpii elveţieni, a fost salvată şi este nevătămată, conform unui anunţ dat pu

de Redactia Observator

la 06.10.2017 , 22:09

O fetiţă în vârstă de 2 ani care a rămas blocată într-o crevasă timp de 12 ore, în Alpii elveţieni, a fost salvată şi este nevătămată, conform unui anunţ dat publicităţii vineri de poliţia elveţiană, transmite AFP.

'A fost salvată aproape nevătămată, doar cu câteva zgârieturi', a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei cantonale din Valais.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Micuţa fată se plimba miercuri la prânz cu familia sa pe o potecă turistică din regiunea Aletsch (sud), din cantonul Valais. Din motive necunoscute, ea a căzut într-o crevasă adâncă şi îngustă, care se afla la aproximativ 8 metri distanţă de potecă. 

Pe acelaşi subiect

Echipele de intervenţie au reuşit să o salveze joi dimineaţa la ora locală 02:00. Fetiţa a fost transportată cu un elicopter la un spital din Berna unde a fost ţinută o noapte sub observaţie. 

Peste 100 de persoane au participat la operaţiunea de salvare care a fost o adevărată cursă contra cronometru. Fetiţa a fost conştientă şi a comunicat cu salvatorii pe durata operaţiunii.

Fetiţa se afla în vacanţă, alături de familia ei originară dintr-o altă regiune a Elveţiei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » MIRACOL pe munte! O fetiţă de doar 2 ani a fost salvată şi e nevătămată, după ce a stat 12 ore PRIZONIERĂ într-o crevasă (VIDEO)