Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moarte groaznică pentru un curier, presupus român, în UK. Claudiu a fost târât aproape 1 km, în timp ce încerca să oprească un hoţ care îi furase duba

Sfârşit cumplit pentru un curier din Marea Britanie. Bărbatul, care ar fi român, şi-a pierdut viaţa după ce a surprins un hoţ în timp ce încerca să-i fure vehiculul. A încercat să-l oprească, însă suspectul a pornit duba în timp ce curierul se ţinea de portieră. A mers astfel pentru mai bine de 800 de metri şi a lovit două maşini parcate. Hoţul este în continuare căutat de autorităţi. 

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 12:00

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, Claudiu K. era în timpul serviciului, marţi seara, când duba lui a fost furată în Leeds, West Yorkshire.

Claudiu a fost târât sute de metri de portiera maşinii

În jurul orei 18.45, după ce a livrat un colet la o adresă, bărbatul a surprins un hoţ care voia să-i fure maşina. În încercarea de a-l opri, Claudiu a vrut să sară în dubă, dar suspectul a demarat în trombă şi a pornit cu el agăţat de portieră, târându-l astfel mai bine de 800 de metri. 

Vezi și

Bărbatul de 40 de ani, care ar fi român, a fost găsit grav rănit, zăcând pe şosea, puțin înainte de ora 19.00. Un echipaj de prim-ajutor a intervenit rapid la faţa locului, însă medicii nu au mai putut să-l salveze, fiind declarat decesul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția din West Yorkshire a anunţat că familia șoferului este "complet devastată", iar pe Facebook curg mesajele de condoleanţe. "Fără îndoială, muncea pentru a-și întreține familia, și niște ticăloşi i-au luat duba. A încercat să-i oprească, ca să nu-și piardă slujba și, în schimb, și-a pierdut viața" / "RIP pentru bietul om care și-a pierdut viața în timp ce muncea cinstit pentru familia lui" / "Mi se rupe inima pentru acest om și familia lui" sunt doar câteva dintre ele.

În timp ce compania la care lucra Claudiu a început o campanie de strângeri de fonduri pentru familie, hoţul este în continuare căutat de autorităţi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Ştiri externe » Moarte groaznică pentru un curier, presupus român, în UK. Claudiu a fost târât aproape 1 km, în timp ce încerca să oprească un hoţ care îi furase duba