Antena Meniu Search
x

Video Moment jenant pentru Lana del Rey pe scena Glastonbury. Organizatorii au oprit-o la jumătatea recitalului

Concerte de excepţie dar şi o sumedenie de probleme la celebrul festival de la Glastonbury. La recitalul trupei Guns'N'Roses, microfonul solistului a jucat feste. Şi scoţianul Lewis Capaldi a trecut printr-un moment delicat. A rămas fără voce, dar publicul a dus melodia până la capăt în locul lui.

de Redactia Observator

la 25.06.2023, 20:25

Vezi și

Urcaţi pe scenă în formula originală, rockerii de la Guns N'Roses au cântat pentru prima dată la Glastonbury. Formaţia californiană, care va concerta luna viitoare şi la Bucureşti, nu şi-a dezamăgit fanii. Timp de două ore, aceştia au auzit cele mai cunoscute melodii, iar pe final au avut parte şi de o surpriză. A urcat pe scenă şi Dave Grohl de la Foo Fighters. O parte dintre cei care au ascultat la televizor s-au plâns însă că vocea lui Axl Rose nu s-a auzit bine deloc în prima parte a recitalului.

De probleme a avut parte şi Lewis Capaldi. Cântăreţul, care suferă de Tourette, a avut o criză pe scenă. Publicul a observat problema şi a cântat singur melodia. Lana del Rey a urcat pe scenă cu o întârziere de 30 de minute, pentru că părul nu i-ar fi fost aranjat. Organizatorii, care trebuiau să oprească festivalul înainte de miezul nopţii, au fost nevoiţi să îi oprească recitalul la jumătate, în ciuda protestelor artistei. Festivalul de la Glastonbury se încheie în această seară cu concerul lui Elton John, ultimul pe tărâm britanic pentru legendarul cântăreţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Moment jenant pentru Lana del Rey pe scena Glastonbury. Organizatorii au oprit-o la jumătatea recitalului