Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atac terorist lângă Ankara. Momentul exploziei de la sediul companiei aerospațiale TUSAS a fost filmat

Un atac terorist a zguduit Turcia. O explozie uriaşă a avut loc în apropiere de capitala Ankara. Ţinta ar fi fost o uzină a forţelor Aerospaţiale Turce, iar atacatorii ar fi ajuns acolo cu un vehicul încărcat cu explozibil. Presa locală spune că mai mulţi oameni au fost ucişi şi răniţi de suflul exploziei, iar câteva persoane au fost luate ostatice. 

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 17:17

Momentul exploziei de la sediul companiei aerospațiale TUSAȘ din Ankara a fost filmat Momentul exploziei de la sediul companiei aerospațiale TUSAȘ din Ankara a fost filmat - captură X

„Un atac terorist a fost comis la sediul TUSAȘ din Kahramankazan, Ankara. Din păcate, avem morţi și persoane rănite”, a declarat ministrul de interne Ali Yerlikaya pe social media X, notează Reuters.

Turcia a declarat că un atac mortal a avut loc la sediul Turkish Aerospace Industries (TUSAȘ) de lângă Ankara, în timp ce preda locală a raportat o explozie puternică la fața locului și a difuzat imagini cu un schimb de focuri de armă acolo.

Cauza exploziei și a focurilor de armă care au urmat sunt încă neclare. O parte a presei susține că a avut loc un atac sinucigaș. Conform NEXTA, trei bărbați înarmați au încercat să pătrundă în clădirea corporației aerospațiale turce TUSAȘ din Ankara, după care a avut loc un conflict armat.

Articolul continuă după reclamă

Momentul exploziei a fost filmat

Momentul exploziei a fost surprins de un martor. În imagini apărute pe Twitter, se vede cum explozia are loc în faţa sediului clădirii, după care oamenii fug speriaţi. Conform imaginilor difuzate de televiziuni, o coloană de fum alb se putea vedea în faţa intrării în clădire, situată la circa 40 de km de capitala Turciei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

TUSAȘ este una dintre cele mai importante companii de apărare și aviație din Turcia. Printre alte proiecte, aceasta produce KAAN, primul avion de luptă național al țării.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi cere sfatul unui avocat înaintea unei tranzacţii imobiliare?
Observator » Ştiri externe » Atac terorist lângă Ankara. Momentul exploziei de la sediul companiei aerospațiale TUSAS a fost filmat