Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, într-un atac armat, a fost surprins pe camerele de supraveghere

Apar imagini şi detalii înfiorătoare din momentul în care câinii celebrei artiste Lady Gaga au fost răpiţi. Televiziunile americane au făcut publică înregistrarea cu momentul în care este împușcat bărbatul care plimba câinii vedetei. Imagini și informații de pot afecta emoțional

de Redactia Observator

la 26.02.2021, 22:24

Vezi și
  • Scena s-a petrecut în apropiere de Sunset Boulevard, în West Hollywood, un cartier în care locuiesc multe vedete

Angajatul lui Lady Gaga tocmai ieşise cu trei dintre căţeii artistei la plimbarea de seară, când o maşină s-a oprit lângă el. Doi bărbaţi au coborât şi au încercat să îi smulgă câinii din mâini. Pentru că nu a vrut să le dea drumul, atacatorii au scos un pistol semiautomat şi l-au împuşcat.  

După ce l-au împuşcat, tâlharii s-au făcut nevăzuţi cu doi dintre câinii lui Lady Gaga, Koji şi Gustav, doi buldogi francezi pe care vedeta îi are de câţiva ani. Asia a reuşit să se salveze şi s-a refugiat la pieptul celui care avea grijă de ea. Aici au găsit-o echipajele de salvare. 

Steven Lazaroff, prieten al victimei: Sunt convins că ar lua orice glonţ pentru acei câini. Sunt viaţa lui acei câini. 

Angajatul lui Lady Gaga a fost transportat în stare gravă la spital.  Medicii au reuşit să îl stabilizeze şi s-ar afla acum în afara oricărui pericol. Despre câinii vedetei nu se ştie încă nimic, iar tâlharii sunt de negăsit. 

Thomas Willers, poliţist: Căutăm acea maşină şi îi căutăm pe cei care au văzut sau au filmat imagini cu infracţiunea. 

Nu este clar dacă atacatorii ştiau că răpesc câinii vedetei. Poliţia spune că au mai fost raportate astfel de furturi în zonă în ultima perioadă, niciunul cu violenţă însă. 

Buldogii francezi, o rasă de câini la modă printre vedete

Preţul unui exemplar este în medie de 2.000 de dolari, dar poate ajunge şi la 10.000 de dolari, dacă provine din părinţi premiaţi la competiţiile canine.  

Potrivit apropiaţilor, Lady Gaga este în stare de şoc. Chiar în ziua atacului, a plecat la Roma, pentru a filma Gucci, o peliculă despre moştenitorii celebrului brand de lux. 

Lady Gaga le-a făcut o ofertă hoţilor prin agentul ei: le dă jumătate de milion de dolari dacă o anunţă prin email unde sunt câinii şi nu pune alte întrebări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Momentul în care câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, într-un atac armat, a fost surprins pe camerele de supraveghere