Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care FSB arestează doi tineri, soţ şi soţie, acuzaţi de spionaj. Reacţia ironică a Ucrainei

Doi tineri, soţ şi soţie, au fost reţinuţi de forţele ruse de securitate în orăşelul Ninji Tagil, din regiunea Sverdlovsk. Cei doi sunt acuzaţi că spionau pentru Ucraina, infomează TASS.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 09:02

Momentul în care FSB arestează doi tineri, soţ şi soţie, acuzaţi de spionaj. Reacţia ironică a Ucrainei
- Captura Twitter

În imaginile apărute pe reţelele de socializare este prezentat momentul în care agenţii FSB în pun la pământ şi îl încătuşează pe bărbat atunci când acesta ieşea din bloc. Ulterior, agenţii Serviciului de Informaţii din Rusia au urcat în apartament şi au reţinut-o şi pe femeie.

Potrivit presei ruse, cei doi sunt acuzaţi de spionaj în favoarea Ucrainei. Cei doi soţi lucrau la o fabrică de armament şi sunt suspectaţi că au trimis informaţii sensibile părţii ucrainene. FSB susţine că tinerii urmau să trimită şi planurile fabricii la care lucrau şi ar fi urmat să fie recompasaţi cu 100.000 de ruble.

Ucrainenii au reacţionat după acest incident şi au ironizat acţiunea FSB. Anton Gerashchenko, consilier al ministrului Afacerilor Interne din Ucraina, a spus că serviciile de securitate au întreprins această acţiune doar pentru a-şi spăla imaginea după ce nu au putut împiedica atentatul în care a murit Vladen Tatarski. "După lichidarea propagandistului Tatarski la Sankt Petersburg, a fost necesar să se arate că FSB lucrează și nu doar mănâncă ruble rusești", a precizat Anton Gerashchenko.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Momentul în care FSB arestează doi tineri, soţ şi soţie, acuzaţi de spionaj. Reacţia ironică a Ucrainei